Gündem Engelime engel katmayın!

Engelime engel katmayın!

25.11.2014 - 02:30 | Son Güncellenme:

Ankara’nın Mamak İlçesi Akdare Mahallesi’nde yaşlı annesiyle kalan doğuştan yürüme engelli 37 yaşındaki Vahide Çakır, sağlığına kavuşabilme umuduyla yüzme ezgersizi için gittiği yüzme havuzunda engelli sandalyesinin kırılması sonucu hastanelik oldu.

Engelime engel katmayın


Kolundan, ayaklarından ve belinden yaralanan engelli Çakır, 112 Acil Servis ambulansıyla kaldırıldığı hastanede tedavi gördü. Durumu havuz yöneticilerine bildirdiğini belirten Çakır, “Size buranın uygun olmadığını düşünüyoruz. Havuzumuzu beğenmiyorsanız artık gelmeyin” cevabı karşısında şoke olduğunu söyledi.
Ankara’da radyo programcılığı ve sunuculuğu yapan Vahide Çakır, sağlığına kavuşabilmesi için engelli plakalı aracı ile düzenli olarak gittiği Mamak Belediyesi Yüzme Havuzu’nda yüzme egzersizi yaptığını belirtti.
Çakır, yüzme egzersizini tamamlayıp, duş almak için kabinde engellilere yönelik duvara monteli demir sandalyeye oturduğunda kırılması sonucu kolundan, ayaklarından ve belinden yaralandığını söyledi.
Hastaneye kaldırılan engelli Çakır, durumu havuz yöneticilerine bildirdiğinde özür dileneceği yerde iddiasına göre kendisine verilen cevap karşısında şoke olduğunu belirtti.