Gündem Erdi Ünver kimdir? (Gönüllüler takımı elenme adayı)

Erdi Ünver kimdir? (Gönüllüler takımı elenme adayı)

06.02.2017 - 11:59 | Son Güncellenme:

Survivor gönüllüler takımında yer alan Erdi Ünver son olarak Cuma akşamı ekrana gelen Survivor ödül oyununun ardından deliye döndü. Elif Şadoğlu ile girdiği diyalog ile gündeme gelen yarışmacı Cumartesi akşamı kaybedilen dokunulmazlık oyununun ardından bireysel dokunulmazlığı kazanan Volkan Çetinkaya tarafından eleme adayı olarak gösterildi. Erdi Ünver kendisinin yazılmasını kolay kolay hazmedemedi. Peki Survivor gönüllüler takımından eleme adayı olan Erdi Ünver kimdir?

Erdi Ünver kimdir (Gönüllüler takımı elenme adayı)

Survivor gönüllüller takımında yer alan Erdi Ünver farklı tarzı ile dikkatleri üzerine çekiyor. Yarışmalarda üst düzey performans gösteremesede adada en fazla konuşan isim olarak öne çıkan Erdi Ünver adada yaşadığı kişisel diyaloglarla öne çıkıyor. Son olarak Survivor dokunulmazlık oyununun kaybedilmesinin ardından bireysel dokunulmazlığı kazanan Volkan Çetinkaya tarafından ikinci eleme adayı olarak gösterilen Erdi Ünver arkadaşlarına meydan okudu.

Haberin Devamı

Biz bu patolara çok geldik ve burdan kurtulduk ama benimle aynı anda isimleri yazıldıklarında ne yapacaklar çok merak ediyorum diyen Erdi Ünver hakkında merak edilenleri sizin için derledik. Peki Erdi Ünver kimdir?

ERDİ ÜNVER KİMDİR?

Göz6 yarışmasıyla tanınan ve yarışmanın şampiyonu olarak Survivor biletini alan Erdi Ünver, 1988 yılında doğdu. İstanbul Bayrampaşa’da yaşayan Erdi Ünver, Kırklareli’li olup aslen Boşnaktır. Sabit Büyükbayrak Lisesi’nden Mezun olmuştur. Amatör olarak futbol oynamaktadır. Asıl hayali futbolcu menajeri olmaktır.

Erdi Ünver, psikoloji, iletişim ve fiziksel performans karması olarak tanınmladığı Survivor’da şampiyonluk hedefliyor.

Yazarlar