Muş ERDOĞAN’IN ÖVDÜĞÜ GENÇ AK PARTİ’DEN ADAY ADAYI OLDU

ERDOĞAN’IN ÖVDÜĞÜ GENÇ AK PARTİ’DEN ADAY ADAYI OLDU

18.02.2015 - 10:05 | Son Güncellenme:

.

ERDOĞAN’IN ÖVDÜĞÜ GENÇ AK PARTİ’DEN ADAY ADAYI OLDU

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından azmi ile kanseri yenip sağlık alanında çeşitli çalışmalar yaptığı için övülen Muşlu Salih Yüce, Adalet ve Kalkınma Partisi’nden (AK Parti) aday adayı oldu.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Başbakanlığı döneminde Haliç Kongre Merkezi’nde yapılan bir toplantıda Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın azmi ve çalışmalarından ötürü örnek gösterdiği Muş Genç Birikim Derneği Başkanı Salih Yüce, AK Parti’den aday adayı oldu. Yüce, “İnşallah bize bu görev verilirse, yine Sayın Cumhurbaşkanımızın övgülerine layık olmak için çalışmalar yapacağız” diye konuştu.
Yüce, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın başbakanlığı döneminde kendisini örnek göstererek gururlandırdığını belirtti. Yüce, “Bize bu görev tebliğ edilirse inşallah başta Cumhurbaşkanımız olmak üzere Başbakanımız ve partimizin övgülerine mazhar ve layık olmak için çalışmalarımızı sürdüreceğiz” ifadelerini kullandı.
Açıklamasında yaptığı çalışmalara destek veren herkese teşekkür eden Yüce, “Öncelikle valiliğimize ve belediyemize ilimize yaptığı katkılardan dolayı teşekkür ediyorum. Muş için adaylığımı koyuyorum, çünkü Muş’un daha büyük, daha cesur ve geniş bir vizyona ihtiyacı var. Yapılabilecek hizmetlerin farkında olan biri olarak şehrimiz için en iyisini yapmak, Muş’u daha ileri taşımak, eksiklerini gidermek adına bir köprü olmaya adayım. Hiçbir şahsi hesap gütmeden halkla iç içe, yeni fırsatlar keşfetmek ve şehrin sorunlarını elbirliğiyle çözüme kavuşturmak ilk hedefimiz. Başta gençler, engelliler, yaşlılar ve kadınlar olmak üzere tüm vatandaşların gereksinimlerinin dikkate alınacağı, herkesin söz sahibi olabileceği, fikirlerini özgürce dile getirebileceği bir şehir için, Muş’ta bir ilki gerçekleştirerek şehrin merkezinde bir merkez açıp, bu merkezde her ayın iki hafta sonu vatandaşlarla karşılıklı konuşabileceğimiz bir ortam oluşturacak ve bu etkileşimi tüm siyasi hayatım boyunca devam ettireceğim. Ulaşılabilirlik anlamında gerekli tüm iletişim bilgilerim vatandaşa dağıtılacaktır. Hemşehrilerimizin istekleri doğrultusunda bir politika izleyerek onların sosyal ve diğer tüm haklarını savunabileceğime sonsuz inanıyorum. Ben vekil olsam da olmasam da ilimi ve bölgemi hem ülkemiz hem de uluslararası arenada sağlık projelerimiz başta olmak üzere her zaman en iyi şekilde temsil etmeye devam edeceğim” diye konuştu.