Konya EREĞLİ’DE AKÜ ŞARJ ÜNİTESİ HİZMETE SUNULDU

EREĞLİ’DE AKÜ ŞARJ ÜNİTESİ HİZMETE SUNULDU

03.12.2015 - 15:41 | Son Güncellenme:

.

EREĞLİ’DE AKÜ ŞARJ ÜNİTESİ HİZMETE SUNULDU

Konya’nın Ereğli İlçe Belediyesi engelli vatandaşların şehir içerisindeki sosyal yaşamlarını rahat sürdürebilmeleri için Yunus Emre Meydanı Uğurlu Cami yanına "Akü Şarj Ünitesi”ni hizmete sundu.
Şarj üniteleri sayesinde engelli vatandaşların 7/24 kesintisiz olarak engelli araçlarını ücretsiz olarak şarj edebileceklerini söyleyen Belediye Başkanı Özkan Özgüven, engelli vatandaşların yaşam kalitesini yükseltecek, sosyal yaşamlarını daha rahat sürdürebilecekleri hizmetleri Ereğli’ye kazandırmaya devam ettiklerini belirtti.
Ereğli’de ilk kez böyle bir projenin hayata geçirilmesinin çok anlamlı olduğunu kaydeden Ereğli Kaymakam V. Halkapınar Kaymakamı Erdal Çetinbaş, "Bu hizmet engelli vatandaşlarımızın şehir içerisinde daha çok vakit geçirmeleri, sosyal ve kültürel etkinliklerde daha uzun süre yer almalarına vesile olacak. Aracının şarjı biten engelli vatandaşlarımız bu hizmetten en verimli şekilde yararlanacaklar. Hayırlı olmasını diliyor, örnek bir projeye imza atan Başkanımızı da tebrik ediyorum" dedi.
Araçlarını şarj eden engelli vatandaşlarda Belediye Başkanı Özkan Özgüven’e teşekkür ederek, "Başkanımız farkındalık yaratan güzel hizmetleri Ereğli’ye kazandırıyor. Bizim için çok güzel ve de anlamlı bir hizmet kazandırdı. Kendisine çok teşekkür ediyoruz" diye konuştular.