Erzurum Erzurum Büyükşehir Belediyesinin araç filosu güçlendi

Erzurum Büyükşehir Belediyesinin araç filosu güçlendi

13.12.2016 - 14:14 | Son Güncellenme:

Erzurum Büyükşehir Belediyesi, il genelinde gerçekleştirdiği çalışmaların aksamaması amacıyla hizmet verdiği araçlara 43 yeni araç daha kattı.

Erzurum Büyükşehir Belediyesinin araç filosu güçlendi

ERZURUM (AA) - Erzurum Büyükşehir Belediyesi, il genelinde gerçekleştirdiği çalışmaların aksamaması amacıyla hizmet verdiği araçlara 43 yeni araç daha kattı.

Haberin Devamı

Aziziye Parkı'nda düzenlenen 8. Araç Filosu Tanıtım Program'ında, kamyonet, çekici, lobet, greyder, kazıcı yükleyici, kar temizleme araçları, ambulans, engelli aracı gibi 43 araçtan oluşan filo sergilendi.

Programda konuşan Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, İstanbul'daki terör saldırısında şehit olanlar için Allah'tan rahmet dileğinde bulundu.

Türk milletinin baskıya fırsat vermediğini vurgulayan Sekmen, "Türkiye'yi bölmek, parçalamak üzere hareket ediyorlar. Bu milleti bombalayarak bir yere varamazlar. Bunun için çalışmaya, bu topraklara hizmet etmeye devam edeceğiz." dedi.

Sekmen, Büyükşehir Belediyesinin büyümeye devam ettiğini ifade ederek, özel sektör temsilcilerinin de kente yatırım yapmak için inceleme yaptığını ve Erzurum'un hızla geliştiğini söyledi.

Haberin Devamı

Erzurum'a tersine göçün yaşanması için çalıştıklarını dile getiren Sekmen, "Vatandaş iş istiyor, iş bulamayınca batıya, büyük şehirlere gidiyor. Biz vatandaşımızın doğduğu yerde doyması için, hatta gidenlerin gelmesi için atılımlar yapmaya devam edeceğiz." diye konuştu.

Konuşmaların ardından kurdele kesilerek filo hizmete başlatıldı.

Yazarlar