Gündem Eşini tüfekle vurdu ‘Ölme’ diye yalvardı

Eşini tüfekle vurdu ‘Ölme’ diye yalvardı

03.07.2016 - 02:30 | Son Güncellenme:

Kadın cinayetlerine bir yenisi daha eklendi. Antalya’da ayrı yaşadığı eşini parkta tüfekle vuran Seçkin Sarıkurtbay daha sonra ‘Ne olur ölme’ diye başında ağladı...

Eşini tüfekle vurdu ‘Ölme’ diye yalvardı

Antalya’da Seçkin Sarıkurtbay (44), bir süredir ayrı yaşadığı eşi Özlem Sarıkurtbay’ı (42) tüfekle göğsünden vurdu. Yaralı eşinin başını öpen Seçkin Sarıkurtbay, “Ne olur ölme” diye yalvardı. Ancak Özlem Sarıkurtbay olay yerinde yaşamını yitirdi. Sarıkurtbay gözaltına alındı.
Tüfekle gelmiş
Bir süredir ayrı yaşayan çiftten Seçkin Sarıkurtbay, kısa süre önce Kocaeli’de yaşamaya başladı. Dün sabah saatlerinde Antalya’ya gelen Seçkin Sarıkurtbay, eşiyle görüşerek çocuklarını görmek istediğini söyledi. Özlem Sarıkurtbay, üç çocuğu ve bir yakınıyla birlikte öğle saatlerinde Kepez ilçesi Fabrikalar Mahallesi’ndeki Kızılay Parkı’na gitti. Seçkin Sarıkurtbay, burada çocukları ve eşiyle bir süre görüştü. Özlem Sarıkurtbay’ın yakını çocukları alıp gittikten sonra çift arasında tartışma başladı. Tartışmanın büyümesi üzerine çantasından özel yapım kısa namlulu tüfek çıkartan Seçkin Sarıkurtbay, eşini göğsünden vurdu.
Olay yerinde öldü
Eşinin kanlar içinde kaldığını gören Seçkin Sarıkurtbay, başını dizlerine koyarak, “Ne olur ölme, sana bir şey olmasın” diyerek gözyaşı döktü ve eşini alnından öptü. Çevredekilerin durumu bildirmesi üzerine sağlık ve polis ekipleri geldi. Sağlık ekibinin müdahale ettiği Özlem Sarıkurtbay, olay yerinde yaşamını yitirdi. Seçkin Sarıkurtbay gözaltına alınırken, özel yapım tüfeğe de el konuldu. İkili arasındaki tartışmanın, çocuklarıyla ilgili anlaşmazlıktan kaynaklandığı ileri sürüldü.

Yazarlar