Kültür Sanat Eski aşkını unutturacak birini bulunca..

Eski aşkını unutturacak birini bulunca..

23.10.2015 - 12:45 | Son Güncellenme:

Yine bir Cuma günü yine bir sinema haftası ve yine yepyeni filmler sizlerle. Sinemaseverleri sinema salonlarında birbirinden güzel filmler bekliyor. İşte haftanın filmleri: Mustang, Evlenmeden Olmaz, Babalar ve Kızları, Takım: Mahalle Aşkına, Solace, Paranormal Activity 5: Hayalet Boyutu, Son Cadı Avcısı ve Otel Transilvanya 2…

Eski aşkını unutturacak birini bulunca..

Eski aşkını unutturacak birini bulunca..

Haberin Devamı

Mustang

İnebolu da geçen bir hikayeyi ele alan Mustang, beş kız kardeşin özgürlükleri için verdikleri mücadeleye odaklanıyor. Lale ve kardeşleri oynadıkları bir oyunun çevreleri tarafından beklenmedik bir skandala dönüştürülmesi sonucu adeta ev hapsine mahkum olurlar. Bu durum öyle bir noktaya sürüklenir ki evde evlilik planları dahi yapılmaya başlanır.

Filmin yönetmenliğini Deniz Gamze Ergüven yaparken oyuncu kadrosunda Tuğba Sunguroğlu, Elit İşcan, Doğa Zeynep Doğuşlu, Güneş Şensoy, İlayda Akdoğan gibi isimler rol alıyor.



Evlenmeden Olmaz

Zeynep (Özge Özberk) ve Yavuz (Cansel Elçin) birbirini çok seven iki insandır, ancak Zeynep in evlilik ısrarı, Yavuz un ise evlenmeye sıcak bakmaması nedeniyle ayrılırlar. Ancak ikisi de birbirini unutmayı başaramaz. Zeynep, işi gereği "Evlenmeden Olmaz" adlı bir çöpçatanlık bürosuna 2 arkadaşıyla birlikte gittiğinde, büronun Adnan adlı tuhaf sahibiyle tanışır. Adnan Zeynep e, eski aşkını unutturacak birini bulur, ancak bu kişi hepsinin hayatını tamamen değiştirecektir.

Filmin yönetmenliğini Yasemin Türkmenli yaparken oyuncu kadrosunda Özge Özberk, Cansel Elçin, Serkan Kuru, Suzan Aksoy, Seda Demir gibi isimler rol alıyor.

Haberin Devamı



Takım: Mahalle Aşkına

Gökdelenlerin arasında kalmış bir mahallede halı saha işleten Turgay ve eski bir futbolcu olan ağabeyi Tufan, fazlaca borçları olmasına rağmen sahanın bulunduğu araziyi almak isteyen inşaat firmasına direnirler. Maddi krizden kurtulmak için ise bir fikir bulurlar. Yakın zamanda yapılacak olan ve kazanana büyük bir ödülün verileceği sokak futbolu turnuvasına katılmaya karar veren iki kardeşin sağlam bir takım kurması gerekir. İmdatlarına ise babalarının keşfettiği yenetekli futbolcuları not ettiği defter yetişir. Birbirinden farklı ve eğlenceli karakterlerden oluşan ekip bir araya gelip büyük bir hayali gerçekleştirmeye çalışırlar.

Filmin yönetmenliğini Emre Şahin yaparken oyuncu kadrosunda Yağız Can Konyalı, Fırat Tanış, Beyza Şekerci, Mehmet Özgür, Erkan Kolçak Köstendil gibi isimler rol alıyor.

Haberin Devamı



Babalar ve Kızları(Fathers and Daughters)

Pulitzer Ödülü sahibi bir yazar olan Jake Davis (Russell Crowe) eşinin ölümünün ardından yaşadığı psikiyatrik sorunlarun ciddileşmesi üzerine 5 yaşındaki kızı Katie yi bir tanıdığına bırakmak zorunda kalır. Bu olayın üzerinden 25 yıl geçtiği halde hala olayın üzerindeki etkilerini atlatamamış 30 yaşındaki yetişkin Katie ise (Amanda Seyfried) aynı şehirde kendi sorunlarıyla baş başa kalmıştır.

Filmin yönetmenliğini Gabriele Muccino yaparken oyuncu kadrosunda Russell Crowe, Amanda Seyfried, Aaron Paul, Kylie Rogers, Diane Kruger gibi isimler rol alıyor.



Solace

Afonso Poyart ın yönettiği film, korkunç cinayetler işleyen ve ardında hiçbir iz bırakmadan kimliğini saklamayı başaran bir seri katilin peşine düşen, genç bir FBI dedektifinin hikayesini ele alıyor. Genç dedektifin bu zorlu davada, kızının ölümünün ardından hayata küsüp emekli olan bir uzman tıpçıya ihtiyacı vardır ve onu davayı çözmek için birlikte çalışmaya ikna etmesi gerekmektedir.

Filmin yönetmenliğini Afonso Poyart yaparken oyuncu kadrosunda Anthony Hopkins, Colin Farrell, Jeffrey Dean Morgan, Abbie Cornish, Marley Shelton gibi isimler rol alıyor.

Haberin Devamı



Son Cadı Avcısı(The Last Witch Hunter)

Cesur bir cadı avcısı olan Kaulder, Kraliçe Cadı ve takipçilerini öldürmeyi başarır. Ancak Kraliçe ölümünden hemen önce Kaulder i ölümsüzlükle lanetlemiş, karısı ve çocuklarını da ebediyen ondan ayırmıştır. Türünün kalan tek örneği olan Kaulder yüzyıllarını cadı avlayarak geçirir. Kraliçe Cadı habersizce dirilip intikam için katilinin peşine düşene kadar her şey yolundadır. Kraliçe, Kaulder in peşine düştüğünde ise insan ırkının kaderini tayin edecek olan bir savaş başlayacaktır.

Filmin yönetmenliğini Breck Eisner yaparken oyuncu kadrosunda Vin Diesel, Elijah Wood, Rose Leslie, Michael Caine, Julie Engelbrecht gibi isimler rol alıyor.



Paranormal Activity 5: Hayalet Boyutu(Paranormal Activity: The Ghost Dimension)

Paranormal Activity serisinin 5. filminde bir başka ailenin, Fleege ailesinin korku dolu hikayesi anlatılıyor. Yeni taşındıkları evin bodrumunda buldukları video kasetlerde bir tuhaflık farkeden evin babası Ryan, daha sonra kasetlerin yanında eski bir video kamera bulur, ancak bu kamera insan gözünün göremediği bazı şeyleri de kaydedebilmektedir. Özellikle küçük kızları Leila ya musallat olan gözle görünmez güçlere karşı savaşmaları gerekecektir.

Filmin yönetmenliğini Gregory Plotkin yaparken oyuncu kadrosunda Olivia Taylor Dudley, Brit Shaw, Ivy George, Chloe Csengery, Aiden Lovekamp gibi isimler rol alıyor.

Haberin Devamı



Otel Transilvanya 2(Hotel Transylvania 2)

Daha önce insanlara kapısını kapalı tutan Otel Transilvanya, artık insan müşterileri de kabul etmeye başlamıştır. Birbirinden ürkütücü yaratıklar, insanlarla birlikte yaşamaktadır. Misafirler arasında Dracula nın yarı insan yarı vampir torunu Dennis de vardır. Anne babasının yokluğunda çok sevdiği torunuyla ilgilenen Drak, Dennis in hiçbir vampirlik belirtisi göstermediğini görür ve ona vampir olmanın tüm gerekliliklerini öğretmeye karar verir.

Filmin yönetmenliğini Genndy Tartakovsky yaparken seslendirenler arasında Adam Sandler, Selena Gomez, Kevin James, Steve Buscemi, David Spade gibi isimler var.