Ankara Eski Bakandan Bismil Belediyesine Teşekkür

Eski Bakandan Bismil Belediyesine Teşekkür

22.03.2018 - 13:27 | Son Güncellenme:

.

Eski Bakandan Bismil Belediyesine Teşekkür

DİYARBAKIR (AA) - Eski devlet bakanlarından Salih Sümer, Bismil Belediyesinin yürüttüğü çalışmalar dolayısıyla Kaymakam ve Belediye Başkanvekili Turgay Gülenç'e teşekkür etti.

Haberin Devamı

Sümer, Kaymakam ve Belediye Başkanvekili Gülenç'i ziyaret ederek, belediyenin yürüttüğü çalışmalar dolayısıyla kendisini tebrik etti.

Belediyenin ilçeye fayda sağlayacak güzel çalışmalara imza attığını belirten Sümer, "Bismil Belediyesini yakından takip ediyoruz. Başarılı çalışmalarından dolayı kendilerini tebrik ediyorum. Başkanımıza ve ekibine çalışmalarında başarılar diliyorum." diye konuştu.

Gülenç de ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Sümer’in görevi süresince yapmış olduğu hizmetlerden dolayı teşekkürlerini iletti.

- Stajyer öğretmenler belediyeye konuk oldu

Öte yandan Milli Eğitim Bakanlığı tarafından Bismil'e atanan aday öğretmenler de Bismil Belediyesine konuk oldu.

Bismil'e atanan stajyer öğretmenler belediyeyi ziyaret ederek, Kültür ve Sosyal İşleri Müdürü Arap Karademir'den eğitim, kültür ve sosyal alanda belediyece yürütülen çalışmalarla ilgili bilgi aldı.

Haberin Devamı

Öğretmenlenlere yaptığı sunumda belediyenin okullara çeşitli yardımlarda bulunduğunu ifade eden Karademir, "Bismil Belediyesi olarak okullarımızın ihtiyaçlarını karşılıyoruz. Tadilat, çevre düzenlenmesi, asfalt ve kitap yardımı gibi hizmetlerimiz oluyor. Okullarımızla işbirliği içerisinde çalışarak, gençlerimizin iyi bir eğitim alarak geleceğe sağlam adımlarla yürüyebilmesi bizlerin en büyük arzusu." dedi.

Yazarlar