Cadde Eski eşinin yeni sevgilisiyle kanka oldu!

Eski eşinin yeni sevgilisiyle kanka oldu!

20.05.2016 - 13:39 | Son Güncellenme:

Sekiz yıl evli kalıp 2003'te boşandığı Michael Sheen ile yakın arkadaş olan Hollywood yıldızı Kate Beckinsale, eski eşinin yeni sevgilisi Sarah Silverman'la da çok iyi anlaşıyor.

Eski eşinin yeni sevgilisiyle kanka oldu

Eski eşi Michael Sheen'in sevgilisi Sarah Silverman'ı yeni filminin galasına davet eden Kate Beckinsale, dostluklarının tuhaf bulunmasını anlamadığını söyledi.

Haberin Devamı

Sabah'ta yer alan habere göre; güzel oyuncu, "Herkesin neden bu kadar şaşırdığını anlayamıyorum. Sarah, muhteşem bir kadın. Onu çok seviyorum. Michael da yıllardır hayatımda. Onu 22 yaşından beri tanıyorum. Biz bir aileyiz. İyi anlaşmamız, insanlar için neden büyük bir sorun oluyor, bilmiyorum. Bu dostluğun sıra dışı bulunması gerçekten üzücü. Sarah, kızım Lily'ye çok iyi örnek oluyor. Sarah, Michael'la ilişkisini sonlandırsa bile onun kızımla görüşmeye devam etmesini isterim. Bu, Sarah gibi kızımın yaşamına ilham veren güçlü, karizmatik ve bağımsız bir kadın için her zaman geçerli olacak" ifadelerini kullandı.

Silverman ile çok iyi dost olduklarını vurgulayan Kate Beckinsale, "Michael, Sarah'yı bulduğu için çok mutluyum. Onu çok seviyorum. Onlar birbirlerini buldular ve ben de hayatımın geri kalanında Sarah gibi bir dostu aramak zorunda kalmadım" şeklinde konuştu.