Gündem Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 53. bölümde sürpriz gelişme!

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 53. bölümde sürpriz gelişme!

21.12.2016 - 09:43 | Son Güncellenme:

Ekranların fenomen dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 53. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Salı akşamları ekrana gelen Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'da bu hafta Meryem Uzerli sürprizi yaşanıyor. Güzel oyuncu Suzi karakteriyle diziye dahil oluyor. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 53. yeni bölüm ile izleyelerinin karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 53. bölümde sürpriz gelişme

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz başrollerinde Oktay Kaynarca ve Deniz Çakır gibi başarılı isimler yer alıyor. 53. bölüm fragmanı yayınlanan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde işler iyice karışıyor. Son bölümde Gülmezler'i bitiren Hızır Çakırbeyli, CIA ile pazarlık masasına oturuyor. Bu durum Hızır'ın planlamadığı bir şekilde ters tepiyor. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz her Salı saat 20:00'de ATV ekranlarında yayınlanıyor...

Haberin Devamı

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ 53. BÖLÜM FRAGMANI

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Gülmezler belası nihayete ermiş sıra ardındakilere gelmiştir. Hızır, Salih Gülmez'in bahsettiği zincirin diğer halkalarına ulaşmak için kolları sıvar. CIA ile pazarlık yapmak üzere masaya oturan Hızır'ın planları yeni düşmanlıklara neden olacaktır.

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ SON BÖLÜMÜ İZLEMEK İÇİN TIKLA

Kaderinden köşe bucak kaçmaya çalışan Özkan'ı arkasındaki güçler de gözden çıkarmıştır. Yaşamak için son şansı saf değiştirerek elindeki belgeleri Ünal Kaplan'la paylaşmaktır. Hızır için ise Özkan'ın hayatta kalması gibi bir ihtimal söz konusu değildir.

Çakırbeyli hanesi yaşanan hareketli günlerin ardından bir nebze durulmuştur. Bir çocuğunun daha ortaya çıkmasından sonra Hızır'ı evde görmek istemeyen Meryem özlemine yenik düşecek ve geri adım atacaktır.