Gündem Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 54. bölümü ne zaman yayınlanacak?

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 54. bölümü ne zaman yayınlanacak?

02.01.2017 - 09:54 | Son Güncellenme:

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin yeni bölümü dün akşam ekrana gelmesi bekleniyordu. Ancak yayınlanmayan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 54. bölümü yılbaşı haftası nedeniyle bir hafta ertelendi. 10 Ocak Salı akşamı ekrana gelmesi beklenen Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'da Özer'in bırakılması karşılığı serbest kalan Hızır Ali'de Özer'in ölmesi ile artık tehlikededir.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 54. bölümü ne zaman yayınlanacak

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni bölümü bir hafta ertelendi. Yılbaşı haftası nedeniyle yayına ara veren Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 54. yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 54. bölüm için yapılan analizlere göre; Suzi'nin yeni hedefi Hızır Reis olacaktır. Geçtiğimiz bölümde öldürülen 'Özer' karakterini canlandıran Hakan Karahan ise 'Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'a veda etti.

Haberin Devamı

Salı akşamları ekrana gelen fenomen dizi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz ekrana son gelen bölümde Hızır büyük güçlere çok yakınlaşmıştır. Özkan'ın elindeki dosyalara ulaşabilirse hem kendini hem de devlete düşman adamları yakalayacaktır. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin son bölümünde diziye Suzi karakteriyle Meryem Uzerli katıldı. Oynadığı karakterin hakkını veren Meryem Uzerli, yer aldığı ilk bölümden dizinin reytinglerine sihirli bir dokunuş yaptı.

Başrollerini Oktay Kaynarca, Deniz Çakır ve Meryem Uzerli'nin paylaştığı Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın yeni bölümü ile 10 Ocak Salı akşamı ekrana gelmesi bekleniyor..

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ 54. BÖLÜMDE NELER OLACAK? İŞTE İLK ANALİZLER..

Haberin Devamı

CIA'nın Ünal'ı öldür emrine uymayarak Özeri öldüren Hızır, verdiği bu karar yüzünden zor durumda kalacaktır. Hem Ünal'a hemde diğer masa üyelerine gözdağı veren Hızır ölüm emri verilen Ünal'ı öldürmeyerek CİA meydan okur. Fakat bu yaptığının elbette bir yaptırımı olacaktır.

Verdiği kararın tehlikeli bir karar olduğunu, bundan sonrasının cehennem olduğunu bilen Hızır, ihanet eden kim olursa olsun ölecektir mesajını hem üyelere hemde CİA vermiştir.

Daha önce Ünal'ın bahsettiği Suzi ise Türkiye'ye gelmiş ve Özkanı öldürmüştür. Hazır'ın bu kararından sonra Suzi'nin yeni hedefi Hızır Reis olacaktır. Bebeğini kaybeden İlyas ise evliliği ile ilgili çok zor bir karar verecektir.

Ailesini ve Hızır'ı korumaya çalışan Ceylan'ı daha büyük bir sorumluluk beklemektedir. Çünkü Özer'in bırakılması karşılığı serbest kalan Hızır Ali'de Özer'in ölmesi ile artık tehlikededir.