Gündem Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 60. bölüm fragmanı ne zaman yayınlanacak?

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 60. bölüm fragmanı ne zaman yayınlanacak?

01.03.2017 - 08:26 | Son Güncellenme:

ATV ekranında yayınlanan sevilen dizi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 60. yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Salı akşamları ekrana gelen reyting rekortmeni dizi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz ekrana gelen son bölümde Hızır ve İlyas, istihbaratçıların oyununa geldi. Nevzat'ı karşılarında gören İlyas ve Hızır harekete geçecek mi? Tüm bu soruların cevapları Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 60. yeni bölüm fragmanında...

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 60. bölüm fragmanı ne zaman yayınlanacak

Ekranların fenomen dizileri arasında yer alan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 59. son bölüm ile dün akşam ekrana geldi. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'da ihaneti ortaya çıkan Ayşen'in ölümüne karar verildi. Bu zor kararın ardından görev kocası Civciv'e kaldı. Duygusal anların yaşandığı Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'da bu durumdan bahsetmek hiç de kolay olmayacaktır.

Haberin Devamı

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ 59. SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Öte yandan hastanede gözlerini açan Alparslan'ın annnesi Handan, Meryem ve Ceylan'dan kendisini öldürmesini istedi. Hızır işin arkasındaki ismi ararken istihbarat'ın tepesindeki isme ulaşmak için Mert'i kullanmaya çalıştı. Mert istihbarat'ın tepesindeki isim olan Serkan ile anlaşıp Hızır reis'e yeni bir oyun oynadı. Mert'in karşına geçen Nevzat, bu oyunun kurbanı olacak mı? Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 60. yeni bölüm fragmanı ile 7 Mart Salı akşamı ekrana gelecek.

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ 59. BÖLÜM ÖZETİ

İhaneti belgelenen Ayşen, yaptığı yanlışın faturasını ağır öder. Hızır'ın verdiği bu zor karar, elleri en sevdiği insanın ölümüne değen Civciv'in ömrünü bitirir. Ev ahalisi için yaşananları unutmak hiç de kolay olmayacaktır. Kimsenin bahsetmek istemediği konu özellikle Meryem'i derinden etkiler.

Haberin Devamı

Hızır evine ve galeriye yerleştirilen dinleme cihazlarından kurtulmak yerine onlardan faydalanmayı seçer. Böylece onu dinleyen düşmanları tuzağına çekebilecektir. Bağlantıları çözebilmek adına Mert'ten ikili oynaması beklenir. Suzi de bu çözümlemeye yardımcı olabilmek için açığının ne olduğunu merak ettiği Avni'yi ziyaret edecektir.

Başına gelenleri zamanında alınmayan önlemlere bağlayan Alparslan'ın kini, öfkesi dinmek bilmez. Ünal Kaplan, Alparslan'ın yaptıklarının bedelini herkese ödetecekleri düşündüğünden endişelidir. CIA son bir şans vermek üzere Ünal ile görüşerek şirkete bağlılığını bildirmesini ister. Acil Ankara'ya çağırılan Davut'un ipini çekmeyi amaçlayan güçler de başarıya ulaşmıştır.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 60. yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı