Gündem Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 74. bölümde Hızır'ın planı tutacak mı?

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 74. bölümde Hızır'ın planı tutacak mı?

27.09.2017 - 08:45 | Son Güncellenme:

Eşkıya Dünyaya Hükümdar olmaz 74. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. ATV ekranlarının fenomen haline gelen dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 74. bölümde Hızır'ın yeni planı Servet ve Mübeccel için yeni bir sayfa açtırıyor. İşte Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni bölüm fragmanı...

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 74. bölümde Hızırın planı tutacak mı

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz son bölümü ile herkesi ekran başına kilitlerken 74. yeni bölüm fragmanı da son bölümün hemen ardından yayınlandı. Hızır, kızının ölümü ile intikam için yemin eder. Peki yeni bölümde neler olacak?

Haberin Devamı

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 74. bölümü ile 3 Ekim Salı akşamı ATV'de...

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ 74. BÖLÜM FRAGMANI

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Canından can giden Meryem günahlarının bedelini bu denli ağır ödediğinden yakınır. Kızının katilinin bulunması artık hayattaki tek amacıdır ve bunun için yapamayacağı şey yoktur. Aileyi karanlığa boğan kaybın faillerini bulmak için herkes üstüne düşeni yapacaktır. Bu seferberlikte düşmana en çok yaklaşan ise Ceylan olacaktır. Canından can giden Meryem günahlarının bedelini bu denli ağır ödediğinden yakınır. Kızının katilinin bulunması artık hayattaki tek amacıdır ve bunun için yapamayacağı şey yoktur. Aileyi karanlığa boğan kaybın faillerini bulmak için herkes üstüne düşeni yapacaktır. Bu seferberlikte düşmana en çok yaklaşan ise Ceylan olacaktır.

Haberin Devamı

Diğer bir kızını kaybeden baba Ünal Kaplan da Çakırbeyli Ailesi için yardıma hazırdır ama bu savaşın ne kadar kanlı olacağının da farkındadır. Kayıp yaşamaktan usanmış Hayriye ana da düşer katilin peşine. Hurşit'in kaçarken bulup getirdiği tetikçiyle yapılacak yüzleşme ise beklenmedik bir şekilde sonuçlanacaktır.