Gündem Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 88. bölümü ne zaman? Fragman yayınlandı mı?

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 88. bölümü ne zaman? Fragman yayınlandı mı?

17.01.2018 - 07:19 | Son Güncellenme:

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 88. yeni bölümde neler olacak merak konusu. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dün yayınlanmayınca, hayranları arayışa geçti. Peki Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 88. yeni bölüm ne zaman?

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 88. bölümü ne zaman Fragman yayınlandı mı

ATV'nin izlenme rekorları kıran dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz bu hafta yeni bölümü yayınlanmadı. 88. bölümü heyecanla beklenen dizinin yeni bölümü ne zaman yayınlanacak merak konusu...

Haberin Devamı

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ 88. BÖLÜM NE ZAMAN?

Sevilen dizinin bu hafta Türkiye Kupası maçı nedeniyle yayınlanmaması izleyenleri üzdü. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın 88. yeni bölümü ile gelecek hafta 23 Ocak Salı akşamı kaldığı yerden devam etmesi bekleniyor.

Dizinin yeni bölüm fragmanı ise henüz yayınlanmadı...

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

İşlediği suçun bedelini kendi rızasıyla ödeyen Ömer'i hapiste zor günler beklemektedir. Oğlunun, vicdanının sesini duymasına yardımcı olan Meryem ise içeriden gelen kötü haberlere katlanmak zorunda kalacaktır. Pudra Hakkı ile yapılan karlı ticaret masadaki bazı isimlerin aklını karıştırmayı başarır. Tehlikeli sularda yüzen masa üyelerinin, herkesi bir girdabın içine çekmesi an meselesidir. Hakkı'nın ortaklıktan bahsedip masaya oturmak istemesi de geri dönülmez bir yola girildiğinin göstergesidir. Başındaki türlü belalardan henüz kendini kurtaramamış Hızır ise dostu bildikleriyle bir savaşa girmenin eşiğindedir.