Gündem Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 63. yeni bölümde Serkan, Hızır'a karşı nasıl bir tutum içinde olacak?

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 63. yeni bölümde Serkan, Hızır'a karşı nasıl bir tutum içinde olacak?

21.03.2017 - 09:30 | Son Güncellenme:

Atv'de ekrana gelen Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın heyecan dolu son bölümü izleyenleri ekrana kilitledi. Gerilim, aşk ve tutku dolu sahneleriyle gündemden düşmeyen Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'da Serkan düştüğü tuzaktan Ünal'ı sorumlu tutar. Fakat Hazır ile Ünal'ın ittifak içinde olduğunu bilmez. Yeni bir oyunla karşı karşıya kalan Serkan, Hızır'a karşı nasıl bir tutum içinde olacağı merak konusu oldu.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 63. yeni bölümde Serkan, Hızıra karşı nasıl bir tutum içinde olacak

Başrollerinde Oktay Kaynarca, Deniz Çakır, Tarık Ünlüoğlu’nun paylaştığı Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin yayınlanan son bölümünde heyecan doruktaydı. Salı akşamlarının fenomen dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın 63. yeni bölüm fragmanı merakla bekleniyor. EDHO yeni tanıtım henüz yayınlanmadı.

Haberin Devamı

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ 62. BÖLÜM ÖZETİ

Planları bozulan Serkan kendisine oyun kuranların peşini bırakmamakta kararlıdır. Ünal Kaplan yine stratejik davranarak masasındakileri öne atar. Karşı karşıya gelen iki büyük güç arasında kılıçlar çekilmiştir artık. Silah beklerken ölümle karşılanan örgüt üyelerinin arkasındakiler hesap sormak üzere ortaya çıkarlar.

Avni'nin başını çektiği bir plan kurulur. İlyas dahil tüm masa ve galeridekiler kapana kıstırılır. Şu sıralar herkesin amacı aynıdır; içerdeki hainlerin ortaya çıkması. Suzi'nin Amerika'ya gidişinin arkasındaki sebep, Avni ile CIA arasındaki bağlantıları çözmektir. Görevinden el çektirildiği bilinen Davut da aslında içerdeki hainler ortaya çıksın diye Serkan'ın gelişine göz yummuştur.

Haberin Devamı

Arkasındaki güçlerle birlikte yok edilmek istenen Avni için Ceylan da kolları sıvar. Bu işlerin ortasında olan Ceylan ile ilgili taşlar da iyice yerine oturur. Ceylan'ın yapılan planlar dahilinde Avni ile buluşması Hızır'a büyük dert olur. Herkes bunu kıskançlık olarak algılar. Meryem de bu tehlikeyi ortadan kaldırmak için harekete geçer. Çakırbeyli hanesinde tüm bu olanların yanında Suzi rüzgarı da hala etkisini göstermektedir.