Gündem Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz fragmanı rekor kırdı - İzle

Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz fragmanı rekor kırdı - İzle

21.06.2015 - 08:27 | Son Güncellenme:

Güçlü kadrosu ile günler öncesinden merak edilen Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz tanıtım fragmanı sosyal medyaya bomba gibi düştü. Kurtlar Vadisi'ne rakip olacak "Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz" dizisi, 20 günde 1 milyon kez tıklandı. Detaylar haberimizde...

Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz fragmanı rekor kırdı - İzle

Kurtlar Vadisi'ni efsane yapan eller mafya konseptini tekrar geri getiriyor.Türkiye yeniden racona doyacak.Efsane karakter Süleyman Çakır'a hayat veren oyuncu Oktay Kaynarca yeniden ekranlarda.Hasret bitiyor , çok yakında sizlerle...

Haberin Devamı

Atv'de ekrana gelecek Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz ilk bölüm fragmanı rekora koşuyor. Oktay Kaynarca ve Gürkan Uygun gibi isimlerin yer aldığı Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz Eylül ayında ekranlarda olacak ancak şimdiden ilgi odağı olmayı başardı. aldığı Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz ilk fragmanının Facebook, Twitter, YouTube fan sayfalarında 20 günde 1 milyon kez tıklandığı öğrenildi. Sosyal paylaşım sitelerinde yoğun ilgi görmeye devam eden dizinin haberleri ilk günden bu yana binlerce yorum ve beğeni aldı. Oyuncu kadrosunda; tiyatro dünyasının başarılı isimlerin yer aldığı dizi, ilginç senaryosu ve hareketli kurgusuyla eylülden itibaren izleyiciyi ATV ekranına bağlayacak.



İddialı yapım Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz'da Oktay Kaynarca, Hızır adlı bir mafya babasını canlandırıyor. Hızır'ın eşi Meryem'i ise Deniz Çakır oynayacak. Deniz Çakır, Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz'da otoriter bir Karadeniz kadını rolüyle seyirci karşısına çıkacak. Hakan Karahan ve Tuna Orhan gibi isimler de dizide rol alacak.

EŞKİYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ KONUSU

Çocuk denecek yaşta girdiği yeraltı dünyasının tepesine doğru tırmanmakta olan Hızır Çakırbeyli ve ailesinin hikâyesi anlatılmaktadır. Yeraltı dünyasına giren her adam haksızlıklara başkaldırmaya yemin eder. Güçlenip zenginleştikçe kendisi bu haksızlıkların kaynağı olur… Bunu kimse konuşmaz, dillendirmez ama işlediği cürümlerin kefareti olarak hayırsever bir insana dönüşür… Hepsinin güdüsünde zenginden alıp fakire vermek vardır… Güç odaklarına karşı güçsüzleri korumak misyonlarıdır. Ta ki öfkelerine yenik düşene kadar… Öfke geldiğinde göz kararır, akıl gider, denge kaybolur. Güçlü ile güçsüz ayrımı yapılmaz.

Yapımcı:Raci Şaşmaz
Senaryo:Raci Şaşmaz,Bahadır Özdener , Cüneyt Aysan
Oyuncular:Oktay Kaynarca,Tarık Ünlüoğlu,Deniz Çakır
Yönetmen:Onur Tan