Gündem Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde ayrılık şoku!

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde ayrılık şoku!

01.08.2016 - 10:35 | Son Güncellenme:

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi yeni sezonu heyecanla beklenirken beklenmedik bir ayrılık yaşandı. Dizide Nazlı’yı canlandıran Müjde Uzman, kendi isteğiyle ayrıldığını ve yeni sezonda yer almayacağını açıkladı. Peki Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni sezon ne zaman başlayacak? İşte o detaylar...

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde ayrılık şoku

ATV’nin sevilen dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’da ayrılık yaşandı. Başrollerini Oktay Kaynarca, Deniz Çakır, Tarık Ünlüoğlu, Ozan Akbaba ve Yunus Emre Yıldırımer gibi isimlerin paylaştığı yapımda Hızır’ın (Kaynarca) metresi olan Nazlı’yı canlandıran Müjde Uzman, kendi isteğiyle ayrıldığını ve yeni sezonda yer almayacağını açıkladı. Uzman’ın ayrılmasıyla boşalan ikinci kadın rolü ise geçtiğimiz günlerde açıklandığı gibi Sanem Çelik ile doldurulacak.

Haberin Devamı

Öte yandan Habertürk’ten Mustafa Doğan’ın haberine göre yurtdışından gelen gizemli bir karakteri canlandırması beklenen Meryem Uzerli ise ‘Gecenin Kraliçesi’nden sonra bu sezon ekranda olmayı düşünmediği için gelen teklifi kabul etmedi.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz, yeni sezonuyla Eylül’de ATV’de!

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde ayrılık şoku

‘Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’da iki kadın arasında kalan Hızır Çakırbeyli’nin (Oktay Kaynarca) eşini Deniz Çakır, sevgilisini ise Müjde Uzman canlandırıyordu.

Yazarlar