Gündem Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 58. bölüm fragmanı yarın yayınlanacak mı?

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 58. bölüm fragmanı yarın yayınlanacak mı?

15.02.2017 - 08:22 | Son Güncellenme:

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi yine heyecan dolu bir bölüm ile ekrana gelmeye hazırlanıyor. Geçtiğimiz gün yayınlanan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 57. bölümünde Hızır, Ercüment'i öldürmüş yeni bir belayla karşı karşıya kalmıştır. Hemen ardından merak edilen Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 58. bölüm fragmanı ise 18 Şubat Cumartesi günü yayınlanması bekleniyor..

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 58. bölüm fragmanı yarın yayınlanacak mı

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz heyecan dolu bir bölüm ile dün akşam ekrana geldi. Nefes kesen sahneleriyle gündeme bomba gibi düşen Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 57. son bölümünde Hızır, hainlere karşı mücadele etmeye devam ediyor. Örgüte salih satığı ortaya çıkan Ercüment'e karşı ilk hamlesini yapan Hızır onu oylamaya tabi tutar. Ve masada ölümüne el kaldırılan Ercüment'i Hızır kafasından vurur. Masadaki doslarına ise oynadığı oyunu açık eder. Son bölümden hemen sonra merakla beklenen Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 58. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Yayınlanır yayınlanmaz haberimizdeki yerini alacaktır.

Haberin Devamı

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ 57. SON BÖLÜMÜNDE NELER YAŞANDI?

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz son bölümünde bu hafta Çakırbeyli kadınları Suzi tehdidi altındadır. Meryem evin erkeklerini korumak adına harekete geçer fakat Esra'nın yüzüğünü fırlatmasıyla tüm çabalar boşa çıkacaktır. Suzi'nin İlyas'ı ziyaret etmek için nihayet bir engeli kalmamıştır.

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ SON BÖLÜMÜ İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Hızır, Fahri'ye sıkılan kurşunlardan aleyhine el kaldıran masa üyelerini sorumlu tutar. Yine de planlarını yalnızca kendisini düşünerek yapmaz. Nitekim Hızır kaybederse herkes kaybedecektir. Silahlarını örgüte satıp O'nu devre dışı bırakmak isteyen Ercüment'i öldürme niyetindedir. İlk hamlesi Servet'in açgözlülüğünden faydalanarak Mert'e tuzak kurmak olur. Hızır ne kadar tehlikeli bir oyunun içinde olduğunun farkındadır. CIA ile restleşmeye hazırdır ve yanındakileri korumak adına planlarını açık etmez. İlyas bu aşamada devre dışı bırakıldığı için oldukça rahatsızdır. Bir taşla iki kuş vurma niyetinde olan CIA, Suzi üzerinden oyun kurarak Davut ve Nevzat'ı bitirmeyi amaçlar.

Haberin Devamı

Masa üyelerinin Hızır'a olan öfkesi geçmemiştir; özellikle de Tipi'nin. Kan davasına dönen hikayenin sonu herkesi şaşırtacaktır.



OYUNCU HAKKINDA:

Oktay Kaynarca (Hızır Çakırbeyli)

Annesi ona Hızır diye hitap ediyor, alemde Hızır Reis olarak anılıyor ve sevenleri ona Çakır diyor. Çakır'ın hayatını değiştiren olay ise ağabeyi Ömer'in hasımları tarafından öldürülmesidir. Çok sevdiği ağabeyinin ondan istediği tek şey olan mühendis olmayı rafa kaldırıp, ağabeyinin intikamını alarak önce cezaevine sonra yeraltı dünyasına giriyor. Hızır eski kulağı kesiklerdendir, her şeyi duyar… İçindeki ses ona en büyük olacağını söylüyor ama bir taraftan da diyor ki hiçbir şey eskisi gibi olmayacak…
Rol Aldığı Diziler

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz (2015) - Hızır Çakırbeyli
Adanalı (2010) - Yavuz

Yazarlar