Son Dakika
Gündem
Yazarlar
Ekonomi
Dünya
Resmi İlanlar
UzmanPara
Skorer
Cadde
Menü
Giriş
MİLLİYET ANA SAYFA
Son Dakika
Gündem
Yazarlar
Ekonomi
Dünya
Resmi İlanlar
Gündem
Dünya
Ekonomi
UzmanPara
Anasayfa
Borsa
Döviz
Altın
Skorer
Anasayfa
Fikstür
Puan Durumu
Cadde
Pembenar
Yazarlar
Milliyet Tv
Astroloji
Seçim Sonuçları
Son Depremler
Tümü
Milliyet Çocuk
Oyun
Eğitim
Kültür Sanat
Milli Piyango
Yerel Haberler
Pazar
Ege
Gazete Arşivi
Milliyet Rekabet
Milliyet Executive
Milliyet Arkeoloji
Milliyet Mimarlık
Resmi İlanlar
Bize Ulaşın
Künye
Reklam
Üyelik
© Copyright 2024 Milliyet.com.tr | Giriş Yaptığınız taktirde kullanım koşullarını ve gizlilik politikasını kabul etmiş olursunuz.
Arama
Et Ürünleri Kanser haberleri
Günde 50 gram tüketildiğinde kanser riskini artırıyor
İşlenme aşamasında sodyum ve potasyum nitrit kullanılan sosis, salam ve pastırma gibi et ürünlerinden günde 50 gram tüketildiğinde, bağırsak kanserine yakalanma riskinin arttığı bildirildi .
6.07.2021
Bilgi
Benzer Haber Etiketleri
salam
sosis
pastırma
işlenmiş
et