Gündem Eve Dönüş 17. son bölümde heyecan doruktaydı! - İzle

Eve Dönüş 17. son bölümde heyecan doruktaydı! - İzle

03.02.2016 - 08:00 | Son Güncellenme:

Başrollerini Cansel Elçin, Tardu Flordun ve İpek Erdem gibi isimlerin paylaştığı dizi Eve Dönüş 17. son bölümde heyecan doruktaydı! Atv'nin iddialı yapımı Eve Dönüş'ün ekrana gelen Eve Dönüş 17. son bölümünde olayların ardı arkası kesilmedi. İşte Eve Dönüş 17. son bölümde yaşananlar...

Eve Dönüş 17. son bölümde heyecan doruktaydı - İzle

Ekranların fırtınalar estiren dizisi Eve Dönüş'te silahlar yine susmadı! Ekrana gelen Eve Dönüş 17. yeni bölüm izleyiciyi heyecanlandırdı. Aşk ve gerilim dolu bölümleriyle tüm dikkatleri üzerine çeken Eve Dönüş 17.son bölüm ve detaylar haberimizde..

Haberin Devamı

EVE DÖNÜŞ SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

EVE DÖNÜŞ 17. BÖLÜM ÖZETİ

Leyla (Pınar), kardeşi olduğunu öğrendiği Aras'ın, Vedat'ı öldürmesi üzerine şok üstüne şok yaşar. Leyla'nın Aras'ı korumasına anlam veremeyen Yusuf, Leyla ile kavga eder. Ardı ardına yaşanan kötü olaylar Leyla'nın aklını başına getirir. Leyla'nın, Elif'i Canan'ın eline bırakmaya niyeti yoktur. Kızına kavuşmak için velayet davası açar. Avukat, Leyla'nın evli olmasının mahkemede avantaj olabileceğini söyleyince, Leyla Yusuf'a evlenme teklifi eder. Kürşat, Canan'ın verdiği ilaçların etkisiyle kendini kaybeder, kızının hayatını tehlikeye atar, daha sonra Meryem'e saldırır. Kürşat'ın alkol problemi ve Canan'ın Aras'la basının diline düşmesi, dava için Leyla'nın elini güçlendirir. Sonuçta her şey Elif'in kimi seçeceğine bağlıdır. Leyla, Elif'in kendisini seçeceğinden emindir. Elif'in aklını çelmek için cici anne numarasının yetmeyeceğini anlayan Canan ise korkunç eziyetlerine geri döner!

EVE DÖNÜŞ 17. BÖLÜM FRAGMANI - İZLE


Haberin Devamı

ARDU FLORDUN KİMDİR?

25 Mayıs 1972 doğumlu olan Tardu Flordun, tiyatro, sinema ve dizi oyuncusudur. 1995 yılında Ankara Hacettepe Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü'nden mezun olduktan sonra 995-1997 yıllarında Ankara Devlet Tiyatroları'nda, 1997-2008 yılları arasında İzmit Şehir Tiyatroları'nda kadrolu oyuncu olarak görev almış, "Hamlet" ve "Roberto Zucco" adlı oyunlarda başrol oynamıştır. 2000'de başrollerini Berna Laçin ile paylaştığı Evdeki Yabancı adlı diziyle televizyon oyunculuğuna başlayan Tardu Flordun, 2002'de Efsane, Bir Tatlı Huzur ve İki Oda Bir Sinan dizilerinde yer aldı. Türkiye dışında birçok ülkede de izlenen Binbir Gece adlı dizide Kerem İnceoğlu adlı karakteri canlandıran oyuncu, 2011'de vizyona giren Türkan Saylan'ın yaşamını konu alan Türkan adlı filmde Saylan'ın oğlu Çağlayan'ı ve Behzat Ç. Seni Kalbime Gömdüm filminde Red Kit karakterini canlandırdı.

İPEK ERDEM KİMDİR?

1984 doğumlu olan İpek Erdem, İstanbul Devlet Konservatuarı mezunudur. İlk televizyon deneyimini Hayat Bilgisi'yle yaşayan ve "Barbie" olarak hafızalara kazınan İpek Erdem, tiyatro sahnelerinin tozunu da yutmuştur. Gani Müjde'nin keşfiyle hayatı değişen oyuncu, Yer Gök Aşk dizisinde 3 yıl boyunca Münevver karakterine hayat vermiştir. Şimdilerde ise Eve Dönüş dizisiyle izleyici karşısına çıkmaktadır.