Gündem Evlat Kokusu 9. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Evlat Kokusu 9. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

03.05.2017 - 08:53 | Son Güncellenme:

Evlat Kokusu 9. yeni bölüm fragmanında Zümrüt, büyük gerçeği Çınar'a anlatmak zorunda kalıyor. Çınar, duydukları karşısında yıkılıyor. Kanal D'nin sevilerek izlenen dizisi Evlat Kokusu 9. yeni bölümde Çınar, gerçek annesinin Zeynep olduğunu öğreniyor. Dün akşam son bölüm ile ekrana gelen Evlat Kokusu'da Çınar'ın Zeynep'e olan sevgisi Zümrüt gibi olabilecek midir?

Evlat Kokusu 9. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı

Evlat Kokusu 9. yeni bölüm fragmanı yayınlandı.Zümrüt, büyük gerçeği Çınar'a anlatmak zorunda kalıyor. Çınar, duydukları karşısında yıkılıyor. Zümrüt ve Zeynep'in gittiği uzman, artık kaçınılmaz gerçeği Çınar'ın öğrenmesi gerektiğini söyler. Bunu söylerken en olumlu durumun anne ve babası bildiği ailesinden öğrenmesi gerektiği yönündedir. Zümrüt, Çınar'ın iyiliği için her şeyi unutarak bu kararı verir ve gerçekleri anlatır. Lakin Çınar bu gerçeğe inanmaz. Zümrüt'ün ağzından kelimeler döküldükçe Çınar'ın gözünden damlalar dökülmeye başlar. O konuşma bittiğinde ise Aslan destek için oradadır.

Haberin Devamı

EVLAT KOKUSU 9. YENİ BÖLÜM FRAGMANI

EVLAT KOKUSU SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Mahkeme anında Çınar'ın öz babasını gören Zeynep şok olur. Zeynep'in karşısında mı yoksa yanında mı olacağı henüz bilinmez. Tüm olanlardan sonra Aslan ve Zümrüt evliliği artık bitme noktasına gelir. Bu durumu kabullenmek istemeyen Zümrüt derin bir üzüntüye boğulur. Akbaş ailesi artık parçalara ayrılır. Çınar'da tüm bu duyduklarına dayanamaz ve ağlamaktan başka yapabileceği bir şey yoktur.

Zeynep, oğluna içten duygularıyla sarılarak ona "oğlum" nidasıyla hitap eder. Peki Çınar tüm gerçeği öğrenecek mi?