Gündem Evlat Kokusu 9. final bölümü ile duygusal anlar yaşattı!

Evlat Kokusu 9. final bölümü ile duygusal anlar yaşattı!

10.05.2017 - 10:33 | Son Güncellenme:

Evlat Kokusu final bölümü dün akşam yayınlandı. Kanal D'de ekrana gelen Evlat Kokusu 9. final bölümünde Zümrüt, Çınar'a gerçek annesinin Zeyno olduğunu anlattı. Bu gerçek karşısında şok olan Çınar ise annesi olarak Zeyno'yu istemiyor. Evlat Kokusu final bölümünde duygu yüklü sahneler ile izleyenleri ekrana kilitledi.

Evlat Kokusu 9. final bölümü ile duygusal anlar yaşattı

Evlat Kokosu 9. bölüm ile final yaptı! Evlat Kokusu 9. bölümde Çınar, gerçek annesinin Zeyno olduğunu öğreniyor. Ancak Çınar bu gerçeği kabul etmiyor ve Zeyno'yu istemiyor. Zümrüt ile Çınar'ın vedalaşması ise duygu dolu sahnelere neden oldu. İşte Evlat Kokusu 9. final bölümünde yaşananlar...

Haberin Devamı

Çınar, gerçek annesinin Zeyno olduğunu öğreniyor ve Zeyno'yu istemiyor. Çınar'ın bu davranışı karşısında adeta hayal kırıklığı yaşayan Zeyno, Zümrüt'ün sözleriyle de deliye dönüyor.

Zümrüt, Çınar'a gerçek annesinin Zeyno olduğunu açıklıyor. Bu gerçek karşısında şok olan Çınar ise annesi olarak Zeyno'yu istemiyor. Zeyno, Çınar'ı almak üzere Akbaş Ailesi'nin evine geliyor ancak Çınar ailesine veda etmek istemiyor. Özellikle Ela ve Çınar'ın vedalaşma anı herkesi gözyaşlarına boğuyor. Zümrüt'ün Çınar'dan kopmaması ve Ela'nın yaptığı duygusal konuşma Zeyno'yu da etkiliyor.

EVLAT KOKUSU 9. FİNAL BÖLÜMÜ 1. FRAGMANI

EVLAT KOKUSU SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Çınar’ın öz babası Yusuf’un mahkeme salonundaki yalancı tanıklığı, işleri daha da içinden çıkılmaz bir hale getirir. Yıllar sonra yeniden Yusuf ile karşı karşıya gelen Zeyno bu kez kendini daha büyük bir beladan korumak zorundadır. Çünkü Yusuf, paranın kokusunu almıştır.

Yaşananlardan dolayı kontrolünü kaybeden Zümrüt hata üzerine hata yapar. Ela ve Çınar arasında olayların seyrini değiştirecek olan gizli anlaşmadan kimsenin haberi yoktur. Zeyno ile Aslan arasında ise güçlü bir duygusal bağ kurulmaya başlamıştır.

Haberin Devamı

EVLAT KOKUSU 9. FİNAL BÖLÜMÜ 2. FRAGMANI