Gündem Evli Ve Öfkeli 26. yeni bölüm fragmanında bomba gelişme! - İzle

Evli Ve Öfkeli 26. yeni bölüm fragmanında bomba gelişme! - İzle

11.04.2016 - 10:09 | Son Güncellenme:

İlgi ile izlenen Evli Ve Öfkeli son bölümde yine ekrana kilitledi. Esra ve Murat'ın kavuşmasıyla herkes mutludur ancak gelen haber bomba etkisi yaratır. Heyecan dolu sahnelerin yer aldığı Evli Ve Öfkeli 26. yeni bölüm fragmanı da yayınlandı. İşte diziyle ilgili son detaylar...

Evli Ve Öfkeli 26. yeni bölüm fragmanında bomba gelişme - İzle

ATV ekranlarının sevilen dizisi Evli Ve Öfkeli son bölümde heyecan doruktaydı. Başrollerinde Birce Akalay, Ebru Cündübeyoğlu, Sarp Akkaya, Yıldız Çağrı Atiksoy ve Ayça Erturan gibi isimler yer alan Evli ve Öfkeli 25. son bölümde ekrana kilitledi. Merakla beklenen Evli ve Öfkeli 26. bölüm fragmanı yayınlandı. Yapımcılığını Süreç Film'in üstlendiği Evli ve Öfkeli her Pazar saat 20:00'da ATV'de...

Haberin Devamı

EVLİ VE ÖFKELİ SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

EVLİ VE ÖFKELİ SON BÖLÜM ÖZETİ

Esra ve Murat'ın kavuşmasıyla herkes mutludur ancak gelen haber bomba etkisi yaratır. Tarık, Dilek'e yapacağı sürpriz için hazırlanırken Merve'nin de Tarık'a bir sürprizi vardır. Seray, başına geleceklerden habersiz, işi aldığı için heyecanlıdır. Coşku ve Deniz arasındaki yakınlaşma ise gizli gizli ilerlemektedir. Esra ve Murat şubede uygulamak için aldıkları karar yüzünden gerginken başka bir telaşın içinde bulurlar kendilerini; müfettiş gelmektedir. Mine ve Cenk ise çeyiz alışverişinde iki teyze arasında kalıp bunalınca Mine herkesten gizli büyük bir karar alır.

EVLİ VE ÖFKELİ 26. BÖLÜM FRAGMANI

BAŞROL OYUNCULARI

Birce Akalay (Esra)

Haberin Devamı

Polis. Erkeksi, sinirli, hırçın, işkolik, inatçı, kararlı. Babası da emniyetin efsane müdürlerinden, saygı duyulan biri. Dilek'in mahalleden çocukluk arkadaşı… Cihan'la evli.

Ebru Cündübeyoğlu (Seray)

Popüler bir dizi oyuncusu. On parmağında on marifet var. Kibirli, alaycı, eğlenceli, inatçı, tuttuğunu koparan biri. Macit'le evli.

Yıldız Çağrı Atiksoy (Mine)

Dilek'in ablası. Doktor. Naif, kibar, akıllı, sakin, mantıklı. Tek istediği bir çocuk sahibi olabilmek.

Ayça Erturan (Dilek)

Engin'in karısı, Merve'nin annesi… Tatlıya düşkün, kilolu bir ev kadını… Tatlı, sempatik, komik, çocuksu, yardımsever ve her zaman pozitif.

Sarp Akkaya (Murat)

Esra'nın ortağı. Esra'ya sinir oluyor. İlk başta onun ayağını kaydırmaya çalışıyor ama zamanla ondan etkilenmeye başlıyor. Maço, kaba saba biri.

Serkan Altunorak (Tarık)

Ünlülerin spor eğitmeni… Çok yakışıklı, çekici, karizmatik, çapkın bir adam.

Ebru Cündübeyoğlu kimdir?

Evli Ve Öfkeli 26. yeni bölüm fragmanında bomba gelişme - İzle

Ebru Cündübeyoğlu Mete (d. 10 Eylül 1974, Heilbronn, Almanya), Tiyatro, sinema ve dizi oyuncusu, şarkıcı. Diş Doktoru Ertuğrul Cündübeyoğlu ve 1970 Türkiye Güzelleri'nden Hülya Cündübeyoğlu'nun tek çoçuğudur. Uludağ Üniversitesi İktisadi İdari Bilimler Fakültesi İktisat mezunudur.

1993 yılında kendisi de annesi gibi Türkiye 4. Güzeli seçilmiş ve aynı yıl televizyon kariyeri başlamıştır. İlki ''Bir Başka Gece'' programı olmak üzere pek çok prestijli eğlence programının sunuculuğunu üstlenmiş , yapımında çalışmıştır. Hafta içi her gün, canlı yayınla seyirci karşısına çıktığı aktüel-eğlence programı ''Sabah Şekerleri'' ; 20'li yaşlarında büyük bir seyirci kitlesi tarafından tanınmasını sağlamıştır.

Haberin Devamı

Osman Sınav'dan,''Deli Yürek'' adlı dizide ''Ayşegül'' karakterini canlandırması için, aldığı teklif Cündübeyoğlu'na oyuncu titrini de beraberinde getirmiştir. Aynı yıl oyunculuğunu sahneye de taşımış, tiyatro dünyasına adım atmıştır. 1999'dan günümüze gerek kamera karşısında gerek tiyatro sahnesinde herbiri birbirinden farklı pek çok sevilen karaktere can vermiştir. ''Koçum Benim''in Deniz öğretmeni, ''Omuz Omuza''nın Sevilay'ı, ''Yalancı Romantik''in İpek'i, ''Avrupa Avrupa''nın Gülbahar'ı ''Evli ve Öfkeli''nin Seray'ı ''Çalıkuşu''nun Feride'si , ''Kibarlık Budalası''nın Nicole'ü gibi pek çok rolle seyircisinin hafızasında yer almıştır.

2005'de Çınar Yayınevinden çıkan ''Aşılı Kolum'' adlı şiir kitabı vardır. 2013'de en sevdiği Türk Sanat Müziği parçalarını yorumladığı ''Sevdiğim Şarkılar'' albümünü çıkarmıştır. Meslek hayatının 20. yılına özel, bu çocukluk hayalini gerçekleştirdiğini söyleyen sanatçının, yorumladığı coverlarla müzik çalışmaları devam etmektedir.

Haberin Devamı

Serkan Altunorak kimdir?

Evli Ve Öfkeli 26. yeni bölüm fragmanında bomba gelişme - İzle

Serkan Altunorak (d. 24 Aralık 1976, Ankara), Türk oyuncu ve seslendirme sanatçısı.

Hacettepe Üniversitesi Tiyatro Bölümü mezunudur. Daha sonra Mimar Sinan Üniversitesi'nde konservatuarin güzel sanatlar bölümünü bitirdi.

1999 yılında Ayrılsak da Beraberiz'de Unisex Bekir, 2006 yılında İmkansız Aşk'ta Cem, yine 2006 yılında Gomeda'da Tolga, 2007 yılında Kara Duvak'ta Merdan'ı canlandıran oyuncu, 2008 yılında ise Sınıf dizisinde Umut karakterini ve DOT'ta Kürklü Merkür oyununda Eliot karakterini canlandırdı.

Fatih Akın'ın Sezen Aksu'nun Yanmışım Sönmüşüm Ben şarkısına çektiği klipte rol aldı. Yaseminname, Çocuklar Duymasın ve Karım ve Annem dizilerinde de konuk oyuncu olarak rol almışlığı vardır.

Haberin Devamı

2006 yılının ekim ayında, Ebru Gündeş ile birlikte rol aldığı İmkansız Aşk dizisinin bir sahnesinde rol gereği rus ruleti oynaması gerekiyordu. Tabancayı kafasına dayayan Serkan Altunorak, tetiği çektiği anda kanlar içinde yere yığılmıştı. Kuru sıkı tabancanın dolu unutulması yüzünden ağır yaralandı ve uzun süre tedavi gördü. Dizi ise yayından kaldırıldı.

2011 yılında Bir Günah Gibi dizisinde Suat karakterini oynamıştır . Yine aynı yıl yayın hayatına başlayan Muhteşem Yüzyıl adlı diziye üçüncü sezonda Taşlıcalı Yahya rolü ile dahil olmuştur.