Gündem Evli ve Öfkeli dizisinde yüzleşme-İzle

Evli ve Öfkeli dizisinde yüzleşme-İzle

07.02.2016 - 20:23 | Son Güncellenme:

Evli ve Öfkeli dizisinde ilişkiler tüm entrikalarıyla devam etti. ATV'nin başarısıyla takdir toplayan dizisi Evli ve Öfkeli'nin yayınlanan son bölümünde yine heyecan vardı. İşte Evli ve Öfkeli 16. son bölüm ve detaylar..

Evli ve Öfkeli dizisinde yüzleşme-İzle

Evli ve Öfkeli dizisi son bölümünde izleyenler büyük heyecan yaşadı. ATV'nin başarılı dizisi Evli ve Öfkeli'nin yayınlanan bölümünde neler yaşandı? İşte Evli ve Öfkeli 16. son bölüm ve detaylar..

Haberin Devamı

EVLİ VE ÖFKELİ SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Yaşadığı tüm badireler sonrasında İzmir'e taşınmaya karar veren Esra, Murat'ın itirafı ile yüzleşemeyeceği için önemli bir karar vererek Murat'ın eski sevgilisi Didem'i bulup getirmiştir. Dilek'in Kloş TV'de ilgi görmesi üzerine Seray, programa kendi damgasını vurmak için harekete geçer. Dilek ise hiç beklemediği bir anda, beklemediği bir şekilde büyük bir aydınlanma yaşar. Artık Dilek için hiçbir şey eskisi gibi olmayacaktır... Mine'nin gönlünü yeniden fethetmek isteyen Cenk, Mine'ye bir sürpriz hazırlar. Ancak asıl sürpriz Seray'ın vereceği partide saklıdır.

Evli ve Öfkeli 15. Bölümde neler olmuştu

Dilek'in yaptığı ölüm diyetinden dolayı sağlığının bozulması kadınları harekete geçirir. Dilek, Tarık yüzünden böyle olmuştur. Tarık, Dilek'in hayatından çıkmalıdır ve istemeye istemeye Dilek'i terk eder. Kadınlar Dilek'e moral olsun diye beraber dışarı çıkarlar. Felekten bir gece çalan kadınlarımızı, bela bu gece de peşini bırakmaz. Murat, Esra'nın giyinip süslenip gece dışarı çıkmasını kıskanır. Esra'yı sabaha kadar karakolda tutacaktır. Esra, Murat'ın aşk ilanından kaçamayacağını anlar. Murat'a duygularını açması için bir şans verir.