Dünya ‘Evlilik uzun sürmeyecek’

‘Evlilik uzun sürmeyecek’

01.01.2018 - 01:30 | Son Güncellenme:

Mayıs ayında evlenecek oyuncu Meghan Markle ve Prens Harry için medyum Kerrie Erwin, evliliğin beş yıl süreceğini iddia etti

‘Evlilik uzun sürmeyecek’

19 Mayıs’ta Londra’da dünyaevine girecek olan Prens Harry ve ABD’li oyuncu nişanlısı Meghan Markle hakkında ülkenin önde gelen medyumu dikkat çeken kehanetlerde bulundu. Kerrie Erwin isimli medyum sabahları yayınlan bir TV programında ikilinin evliliklerinin uzun sürmeyeceğini iddia etti.

Haberin Devamı

‘İyi olmayacak’

Cambridge Düşesi Kate Middleton’ın üçüncü bebeğinin cinsiyetinin kız olacağını öne süren Erwin, geçtiğimiz kasım ayında nişanlanan Prens Harry ve Meghan Markle içinse şunları söyledi: “Meghan için bir hamilelik durumu hissediyorum. Fakat en fazla beş yıl sürecek bir evlilik tahmin ediyorum. Aralarında kişisel sorunlar oluşacağını görüyorum çünkü her ikisi de çok güçlü kişiliklere sahip bireyler.” Bu durumun çok üzücü olduğunu söyleyen Erwin, “Her ikisi için de iyi dileklerimi iletiyorum ama çok da iyi şeyler olmayacak gibi hissediyorum” ifadelerini kulladı.

Diana da görmüş

Öte yandan The Sun’ın haberine göre, Prenses Diana’nın da Prens Harry 6 yaşındayken sarayın astroloğu Debbie Frank’e danıştığı ve oğlunun ileride ABD bağlantılı olaylar yaşayacağını öğrendiği bildirildi. Frank, “Prens’in yıldız haritasına baktığımızda heyecanlandık ve üniversite eğitimini ABD’de alacağı ihtimali üzerinde durduk” dedi. Astrolog, Diana’nın bu tahminden mutlu olduğunu da söyledi.

Haberin Devamı

ABD’deki ünlü televizyon dizisi ‘Suits’teki rolüyle tanınan 36 yaşındaki oyuncu Markle ile 33 yaşındaki Prens Harry 2016’da ortak bir arkadaşları aracılığıyla tanışmıştı.