GündemEylemcilere müdahale eden polise anneden tepki

Eylemcilere müdahale eden polise anneden tepki

01.05.2015 - 15:06 | Son Güncellenme:

Gürültüye kızan kadın polise tepki gösterdi, ardından gazetecilerle tartıştı.

Eylemcilere müdahale eden polise anneden tepki

1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü kapsamında sabah saatlerinde Beşiktaş Barbaros Bulvarı’nda müdahale edilen grupla polis arasında yaşanan kovalamaca öğle saatlerinde de devam etti. Ara sokaklarda çevik kuvvet polisiyle çatışan grup, Fulya Hakkı Yeten Caddesi üzerindeki çöp konteynırlarını devirerek ateş yaktı. Bunun üzerine çevik kuvvet polisleri eylemcilere biber gazı ve tazyikli su ile müdahale etti. Müdahalenin ardından çevredeki esnaf hortumlarla alevleri söndürmeye çalıştı. Çıkan olaylarda 1 kişi de gözaltına alındı. Gözaltına alınan şahıs çevik kuvvet minibüsüne bindirilerek götürüldü.

Haberin Devamı

"ANNEYİM BEN" TEPKİSİ
Polis ekipleri ara sokaklara kaçan eylemcileri kovalarken, 5 genci sokak arasında sıkıştırdı. Grubu bir apartmanın girişine çeken polis ekipleri burada eylemcilere müdahale etti. Yaşanan gürültüden dolayı rahatsız olan ve apartmanda yaşayan bir kadın, duruma tepki gösterdi. Pencereye çıkarak polise tepki gösteren kadın, gazetecilerle tartıştı. Bir gazetecinin “Camını kapat” diye bağırması üzerine de “Ne biçim konuşuyorsun benimle, anneyim ben düzgün konuş diyerek” tepki gösterdi.

KEŞFETYENİ
Fotoğraflar ele verdi! Sevgilisi 29 yaşındaki fenomen çıktı
Fotoğraflar ele verdi! Sevgilisi 29 yaşındaki fenomen çıktı

Cadde | 18.06.2025 - 11:22

Barcelona'nın 17 yaşındaki yıldızı Lamine Yamal, İspanya'nın tanınmış sosyal medya fenomeni 29 yaşındaki Fati Vázquez ile aşkı ortaya çıktı.

Yazarlar