Adana EYÜP ARIN: "GİRESUN’A PUAN İÇİN GİDECEĞİZ"

EYÜP ARIN: "GİRESUN’A PUAN İÇİN GİDECEĞİZ"

27.08.2015 - 14:16 | Son Güncellenme:

.

EYÜP ARIN: GİRESUN’A PUAN İÇİN GİDECEĞİZ

PTT 1. Lig’in 3. haftasında Giresunspor ile deplasmanda karşılaşacak olan Adanaspor hazırlıklarını sürdürüyor. Teknik direktör Eyüp Arın, Giresun’a puan için gideceklerini söyledi.
Sahasında Göztepe mağlubiyeti yaşayan turuncu-beyazlı ekip, Giresun’da galip gelmek istiyor. Adanaspor, Osman Yereşen Tesisleri’nde çift kale maç yaparak cumartesi günü deplasmanda oynayacağı Giresunspor karşılaşmasının provasını yaptı.
Teknik direktör Eyüp Arın, kendilerinin Giresunspor’dan daha istekli ve dinamik bir takım olduklarını ifade ederek, "Giresunspor, kadrosunu korumuş iskeleti olan bir ekip. Rakibimize göre daha dinamik ve istekli tarafız. Ligde her maçın sonucu önem arz ediyor. Biz her maça kazanmak için çıkacağız. Giresunspor karşısında alacağımız puan ve puanlar bizim için çok daha önemli. Camiamızdaki umudu yeniden yeşertmek istiyoruz" dedi.
GİRESUNSPOR - ADANASPOR KARŞILAŞMASINI ÜMİT ÖZTÜRK YÖNETECEK
Öte yandan Giresunspor - Adanaspor karşılaşmasını yönetecek hakem triosu da belli oldu. Karşılaşmada Denizli bölgesinden Ümit Öztürk düdük çalacak. Öztürk’ün yardımcılıklarını ise İzmir bölgesinden Serkan Akarca, Balıkesir bölgesinden Ahmet Ayaz ve yine İzmir bölgesi hakemlerinden Hasan Avcı yapacak.
Cumartesi saat 19.00’da Giresun Atatürk Stadyumu’nda başlayacak karşılaşma için turuncu-beyazlı takım bugün havayolu ile Trabzon’a gidecek ve oradan karayoluyla Giresun’a geçerek maç saatini beklemeye başlayacak.
Adanaspor’da kırmızı kart cezalısı Cem Özdemir dışında eksik oyuncu bulunmuyor.