Gündem Familya 6. yeni bölüm fragmanında Yaşar Beyoğlu'nun zor anları!

Familya 6. yeni bölüm fragmanında Yaşar Beyoğlu'nun zor anları!

20.10.2016 - 02:30 | Son Güncellenme:

Familya 6. bölüm fragmanı yayınlandı. Fox Tv ekranlarında yayınlanan Familya 6. bölümde Yaşar Beyoğlu ailesi için planlar yapıyor. Familya 6. bölümüyle Salı saat 20:00'de ekranlara geliyor...

Familya 6. yeni bölüm fragmanında Yaşar Beyoğlunun zor anları

Familya birbirinden eğlenceli sahneler ile dün akşam izleyicinin beğenisine sunuldu. Bir aile dizisi olan Familya'nın 6. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Peki şimdi ne olacak? Yaşan Beyoğlu'nu ailesi nezaretten kurtarabilecek mi? İşte merak edilen tüm soruların cevapları ve Familya 6. yeni bölüm fragmanı....

Haberin Devamı

Başrollerinde Uğur Yücel ve Berat Efe Parlar’ın yer alacağı; yapımcılığını TMC’nin, senaristliğini Uğraş Güneş’in, yönetmenliğini ise Can Yücel’in üstlendiği iddialı aile komedisi Familya 5. bölüm ile ekrana geldi. Salı akşamları ekrana gelen Famiya dizisinde Yaşar Beyoğlu ameliyat olacak. Toprak yediği dayağın ardından eve kadın klılığında gelecek.

FAMİLYA 5. SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

FAMİLYA 6. YENİ BÖLÜM FRAGMANI

FAMİLYA SON BÖLÜM ÖZETİ

Beyoğlu familyasında işler çıkmaza sürüklenirken, Hava babasının hastalık gerçeğine adım adım yaklaşır. Ateş ve Hare ölümle burun buruna gelmiştir. Toprak aşkı uğruna girdiği yolda, Ezgi'nin aldığı bir kararla büyük şaşkınlık yaşar. Her şey büsbütün karışırken, Casim kirli mücadelesini giderek tırmandırır. Bergütay'ın gelişiyle familya komik ve yanlış anlamalarla dolu bir durumun içine düşer. Sezer dedesi için duygu dolu bir sürpriz planlarken Hava'nın şüpheleri giderek artar. Tehditlere pabuç bırakmayan Yaşar, Casim'in karşısına çıkar ve restini çeker. Casim'in son ve karanlık planı ise, Beyoğlu familyasının tek neşeli gecesine bomba gibi düşecektir. Familya yeni bölümüyle Salı akşamı saat 20.00'de FOX'ta.

Haberin Devamı

FAMİLYA DİZİSİ GENEL HİKAYE

Beyoğlu Ailesi'nin hayatı, 2002 Dünya Kupası'nda İlhan Mansız'ın altın golüyle ansızın değişiyor. Türkiye en mutlu gününü yaşarken, Beyoğlu hanesinin ortasına geri dönüşü olmayan bir acı düşüyor. Dağılan ailesinden yıllarca uzak kalan Yaşar Beyoğlu; çocukları Hava, Toprak, Su ve Ateş'in özlemini de yanına alarak Güneşdağı kasabasına soluğu alıyor.

Baba toprağında aldığı üzücü bir haber; Yaşar Beyoğlu'nu, yaşananları temize çekmek ve ailesini bir araya toplamak için harekete geçiriyor. Oynanan bir Oyun ve her biri kendine has çocuklar birleştiğinde, geçmişle hesaplaşmak giderek zorlaşacak Yaşar Beyoğlu için. Beyoğlu familyasında işler hiç de planlandığı gibi gitmeyecek..