Gündem Familya dizisinin konusu nedir?

Familya dizisinin konusu nedir?

23.06.2016 - 13:47 | Son Güncellenme:

Uğur Yücel’den bir aile dizisi daha geliyor. Uğur Yücel’in yeni dizisinin adı Familya olarak açıklandı. Peki Familya'nın konusu ne? Familya dizisinin detayları belli oldu. İşte, merak edilenler...

Familya dizisinin konusu nedir

Uğur Yücel'den 2016'nın yaz ayları için yeni bir proje geliyor. İzleyicileri çok heyecanlandıracak olan Familya temmuz ayında çekimlerine başlanacak ve ekim ayında ekranlarda olması bekleniyor. Henüz konusu ve yayın tarihi netleşmese de Tmc Film'in yapımcılığını yapacak olması bile izleyicileri heyecanlandırmaya yetti.

Haberin Devamı

Seyircinin dört gözle beklediği bu yeni dizi projesi bakalım yeni sezonda beklentileri karşılayabilecek mi? Uğur Yücel'in yeni dizi projesinin ismi geçtiğimiz günlerde Familya olarak açıklandı. İzmir'de çekimleri yapılacak olan dizinin fortmatı Süper Baba gibi olacak.

FAMİLYA DİZİSİNİN KONUSU

Son dönemde moda olan geçmişte popüler olmuş dizilerin güncel versiyonlarını çekme işine Uğur Yücel de dahil oldu. Son olarak aramızda kalsın dizinde izlediğimiz Uğur Yücel Familya Dizisinde zorluklara göğüs geren bir baba rolünü canlandıracak.

Uğur Yücel’in canlandıracağı karakter üç çocuğu olan ve eşinden ayrılmış bir babadır. Yıllar önce yaptığı bir hata ile zengin bir kadınla evlenmiştir; ancak yıllar geçmesine rağmen bir türlü mahallede ki aşkını da unutamamaktadır.

UĞUR YÜCEL KİMDİR?

26 Mayıs 1957 İstanbul doğumlu usta oyuncu ve aynı zamanda yönetmen olan Uğur Yücel Derya Alabora ile evlidir. İstanbul Belediye Konservatuarı Tiyatro bölümünü tamamlamıştır. Alacakaranlık, Hırsız Polis, Canım Ailem ve son olarak Aramızda Kalsın gibi dizilerde rol almıştır. Benim Dünyam, Ejder Kapanı, Yaktın Beni ve Kötü Kedi Şerafettin gibi filmlerde oyunculuğunu göstermiştir.

Haberin Devamı

Familya dizisinin konusu nedir

Yazarlar