Gündem Fazilet Hanım ve Kızları yeni sezonda Fazilet Hanım istediği hayata kavuşabilecek mi?

Fazilet Hanım ve Kızları yeni sezonda Fazilet Hanım istediği hayata kavuşabilecek mi?

11.09.2017 - 11:38 | Son Güncellenme:

Fazilet Hanım ve Kızları dizisi yeni sezonuyla görkemli bir şekilde başlıyor. Yeni sezon yeni bölüm yayın tarihi belli olan ve yeni fragmanların da yayınlandığı Fazilet Hanım ve Kızları dizisi bu yeni sezonda da çok konuşulacak. Geçtiğimiz sezon finalinde muradına eremeyen Fazilet Hanım yeni sezonda isteklerine fazlasıyla yaklaşmış gözüküyor. Fazilet Hanım ve Kızları dizisi yeni sezonda sürprizlerle dolu yeni bölümleriyle birlikte seyirciyle buluşacak.

Fazilet Hanım ve Kızları yeni sezonda Fazilet Hanım istediği hayata kavuşabilecek mi

Fazilet Hanım'ın cesareti kızlarının felaketi olmak üzere. Felaketin mutlu son getirmesi yeni sezonda beklenen düzeyde. Fazilet Hanım ve Kızları yeni sezona bomba gibi bir etkiyle geri geliyor!

Haberin Devamı

FAZİLET HANIM VE KIZLARI YENİ SEZON İLK BÖLÜM ÖZETİ

Kızları için en iyisini isteyen Fazilet, Boğaz’ın incisi yalıya girerek hayalini kurduğu hayata kavuşabilecek mi?

Fazilet Hanım ve Kızları’nda dengeler değişiyor, Ece için karar vakti. Fazilet ve kızları tekrar aile olarak bir araya gelip, değişen bu yeni hayatlarında mutluluğu yakalayabilecekler mi?

Senaristliğini Sırma Yanık’ın yaptığı, yapımcılığını Avşar Film’in üstlendiği yönetmen koltuğunda ise Gökçen Usta’nın oturduğu dizinin oyuncu kadrosunda Nazan Kesal, Deniz Baysal, Afra Saraçoğlu, Mahir Günşıray, Gülsen Tuncer, Çağlar Ertuğrul, Alp Navruz, Tuğba Melis Türk, Tolga Güleç, Hazal Türesan, İdris Nebi Taşkan, Ecem Baltacı, Zerrin Nişancı ve Sevinç Erol’un yer alıyor.

Haberin Devamı

Fazilet Hanım ve Kızları yeni sezon ilk bölümüyle 16 Eylül Cumartesi 20.00'da Star'da!

FAZİLET HANIM VE KIZLARI YENİ SEZON FRAGMAN 1

FAZİLET HANIM VE KIZLARI YENİ SEZON FRAGMAN 2

FAZİLET HANIM VE KIZLARI YENİ SEZON FRAGMAN 3