Gündem Fidan’ın oğluna MİT usulü düğün

Fidan’ın oğluna MİT usulü düğün

15.11.2014 - 02:30 | Son Güncellenme:

MİT Müsteşarı Hakan Fidan dün oğlu Halid Fidan’ı Ankara’da evlendirdi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın da şahit olarak katıldığı düğün töreninin akşam saatlerine kadar basından gizlenmesi ve sonrasında da yoğun güvenlik önlemi alınması dikkati çekti.

Fidan’ın oğluna MİT usulü düğün

Gelin Beyza Erdoğan’ın Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız’ın yakını olduğu kulislere yansıdı.

Erdoğan nikah şahidi
Ankara Ticaret Odası Congresium Salonu’ndaki nikaha, bakanların yanı sıra çok sayıda davetli katıldı. Genç çiftin nikahını Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek kıydı. Nikahta Erdoğan ile Başbakan Yardımcısı Akdoğan ve Diyanet İşleri Başkanı Görmez şahitlik yaptı. Çifte evlilik cüzdanını Erdoğan verdi. Fidan’ın oğlunun düğün töreninin medyaya duyurulmaması ve düğün saati olan akşam saatlerinde ortaya çıkması dikkati çekti. Düğün törenine de sadece Anadolu Ajansı alındı ve onun görüntü geçmesine izin verildi. Anadolu Ajansı’nın geçtiği haberde de gelin ve damadın isminin yazılmadığı görüldü.

Kuş uçurtulmadı
Söğütözü’ndeki düğün için Ankara polisi ve MİT alarma geçti. Geniş güvenlik önlemlerinin alındığı düğünde, basın mensuplarının bina önünde ve yanındaki caddede bekleyerek görüntü almalarına izin verilmedi. Basın mensupları, düğünü, yaklaşık 300 metre ilerden, binanın karşısında kalan cadde üzerinden takip edebildi.
Bina önünde hiçbir aracın duraklamasına ya da park etmesine izin verilmedi. Düğün boyunca bina içinde ve çevresinde yoğun güvenlik önlemleri alındı. Düğün için gönderilen çelenklerde salona alınmadı.