Teknoloji FIFA 18, Eylül 2017'de Ronaldo ile geliyor!

FIFA 18, Eylül 2017'de Ronaldo ile geliyor!

06.06.2017 - 13:30 | Son Güncellenme:

Electronic Arts Inc., 29 Eylül 2017’de dünya çapında PlayStation 4, Xbox One, PC, Nintendo Switch, PlayStation 3 ve Xbox 360 için piyasaya sürülecek FIFA 18’in global kapak yıldızının Real Madrid C.F. takımından Cristiano Ronaldo olduğunu duyurdu.

FIFA 18, Eylül 2017de Ronaldo ile geliyor

FIFA 18’e yenilik sağlamak için, Cristiano Ronaldo'nun verileri yakın zamanda Madrid'de bir mobil EA Capture stüdyosunda kaydedildi. Ronaldo'nun hızlanma, çalışma kademesi, beceri ve atış tekniği FIFA 18’de onu doğru bir şekilde yansıtabilmek için kaydedildi. Verileri ayrıca akıcılık, oyuncu duyarlılığı ve hızlılığı gibi önemli oyun öğeleri hakkında da bilgi verdi.

Haberin Devamı

"Dünyanın en iyi oyuncusu, bugüne dek sunduğumuz en büyük atılıma katkıda bulundu" diyor EA SPORTS FIFA Kıdemli Yapımcısı Aaron McHardy. “Cristiano ile ortak olmaktan büyük heyecan duyuyoruz - onunla birlikte çalışarak benzersiz oyun stili ve onu neyin bu kadar özel kıldığı hakkında çok şey öğrendik. Tutkusu, enerjisi ve küresel hayran kitlesi onu FIFA 18 için mükemmel bir temsilci yapıyor.”

"FIFA 18'in kapağında olmak çok güzel bir şey" diyor Cristiano Ronaldo. "Bu harika bir duygu ve seçilmiş olduğum için minnettarım."

FIFA 18'in Ronaldo Edition'ını PlayStation 4'te, Xbox One'da veya PC'de ön sipariş edenler, 20 jumbo premium altın paketi (20 hafta boyunca haftada 1 adet), sanatçılar tarafından FIFA 18 soundtrack'te tasarlanan sekiz özel sürüm FIFA Ultimate Team kiti ve beş FUT maçı için bir Cristiano Ronaldo kiralık oyuncusu dahil olmak üzere 60 dolar değerindeki ek içeriğe ve üç günlük erken erişime sahip olacak.

Haberin Devamı

FIFA 18 taraftarları, Ronaldo Edition ve ICON Edition ile oyun çıkışından üç gün önce 26 Eylül Salı günü full oyunu oynayabilecekler. Ayrıca EA Access ve Origin Access üyeleri 21 Eylül Perşembe gününden itibaren oyunun 10 saatlik bir bölümünü deneyimleyebilecekler.

FIFA 18 hakkında daha fazla bilgi edinmek isteyen taraftarlar çok beklemeyecek. 10 Haziran’da EA Play’de oyunla ilgili detaylar açıklanacak.