Oyun Fifa 2015 Bomba Üzerine Bomba Patlatıyor!

Fifa 2015 Bomba Üzerine Bomba Patlatıyor!

08.08.2014 - 14:49 | Son Güncellenme:

Fifa 2015 hakkında son günlerde üst üste ilgi çekici haberler paylaşılıyor, bunları sizin için derledik.

Fifa 2015 Bomba Üzerine Bomba Patlatıyor

Dünya’nın en popüler futbol oyunu olan Fifa serisi oyun ve futbol severleri son verdiği haberlerle büyük bir heyecan içine sokuyor.
Dün yaptığımız bir haberimizde, tüm Türk Fifa severleri heyecanlandıran Türkiye Süper Ligi’nin Fifa 2015 ‘de bulunacağı bilgisini sizlere vermiştik. Ancak Fifa 2015 ‘de bizleri heyecanlandıracak yenilikler bu kadarıyla bitmiyor. İşte sizin için bu yenilikleri anlatan kısa bir haber hazırladık.
Öncelikle dikkatimizi çeken ilk yenilik tüm Dünya’da akıbeti tartışılan ancak sonunda 2014 Dünya Kupası ile kullanımına başlanan kale çizgisi teknolojisinin Fifa 2015 ‘de bulunacak olması. Fotoğrafta da görebileceğiniz üzere EA Sports ekibi gerçek futbol hissini bizim de yaşayabilmemiz için güncel yenilikleri takip ettiğini bizlere belli etmiş oldu. Böylece artık arkadaşlarınızla oyun oynarken goller üzerine uzun uzun tartışmanıza gerek kalmayacak.
Fifa 2015 ‘in oyun severler tarafından dikkat çektiği en büyük yenilik ise şüphesiz ki gerçekçilik ve grafik kalitesi. Sanki televizyondan bir spor müsabakasını hd izliyormuşsunuz gibi bir ortam yaratmayı hedefleyen ve sadece sahadaki futbolu değil diğer etkileri de oyuna katmaya çalışan EA Sports ekibi Fifa 2015 ile bu hedeflerine çok yaklaştılar. Özellikle Fifa 2015 ’de 3D yazıcılar sayesinde futbolcuların yüzlerinin ve fiziki özelliklerinin yeniden yapılandırıldığının açıklanması bu gerçeklik hedefine doğru büyükçe bir adım atılmış olduğunun da habercisi.