Zonguldak FİKRET ORMAN, UEFA HEDEFİNİ AÇIKLADI

FİKRET ORMAN, UEFA HEDEFİNİ AÇIKLADI

26.06.2014 - 18:38 | Son Güncellenme:

.

FİKRET ORMAN, UEFA HEDEFİNİ AÇIKLADI

Zonguldak'ın Ereğli ilçesine gelen Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, UEFA Şampiyonlar Ligi'ndeki hedeflerini açıkladı.
Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, Beşiktaş Taraftarlar ve Derneklerden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Hakan Özköse ile birlikte Ereğli Beşiktaş Taraftarları Derneği tarafından organize edilen futbol okulunun açılışı ile geleneksel sünnet şölenine katılmak için Ereğli'ye geldi.
İlk olarak futbol okulunun açılışını yapan Orman, daha sonra Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal'ı makamında ziyaret etti. Ardından Ereğli Beşiktaş Taraftarları Derneği'ne gelen Orman, burada gazetecilerin stat yapımı, transferler ve UEFA Şampiyonlar ligi hedeflerine yönelik açıklamalarda bulundu.
STADIN BİTİRİLME TARİHİ
Beşiktaş'ın yeni stat yapımı için temel atma töreni düzenlenmemesi ile ilgili soruya ise Orman, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın programının müsait olmaması nedeniyle yapmadıklarını söyledi. Orman, "Temel atma töreni ile ilgili olarak Başbakan'ın günü çok müsait olmadı. Bizim de kaybedecek süremiz yoktu. Biz de Başbakanımıza 'Devam ediyoruz' dedik. Kendisi de 'Devam edin' dedi. Biz de bastık devam ettik. Stadın bitirilme tarihi bizim bitirme tarihimiz. Bıktım çünkü bunlardan. En kısa sürede bitireceğiz. Mesele efsane olmak değil. Beşiktaş'a hizmet etmek. Stadı yapıyoruz. Emek ve zaman harcıyoruz. Bir tek amacımız da Beşiktaş'a katkıda bulunmak ve hizmet etmektir. Eğer o taraftar ve camiamız tarafından benimsendiği sürece mesele yok zaten" dedi.
TRANSFER SORUSUNA ESPRİLİ YANIT
Gazetecilerin takımdan gönderilecek futbolcular ve yeni transferler ilgili sorusunu esprili bir dille yanıtlayan Orman, "Basından para alabilirsek transfer yapmayı düşünüyoruz. Bir anda olmuyor. Yavaş yavaş. Mücadele ediyoruz" diye konuştu.
ŞAMPİYONLAR LİGİ HEDEFİ
UEFA Şampiyonlar Ligi'nde öncelikli hedeflerinin iki ön eleme maçını da kazanmak olduğunu söyleyen Başkan Orman, "Bu sene direk katılamadık. Bu turu geçip, sonra bir turumuz daha var. Onu da geçip Şampiyonlar Ligi'nde mücadele etmek istiyoruz" şeklinde konuştu.

Yazarlar