Gündem Filinta 18. bölüm fragmanında Boris'in sonu geliyor mu?-İzle

Filinta 18. bölüm fragmanında Boris'in sonu geliyor mu?-İzle

17.04.2015 - 11:37 | Son Güncellenme:

Filinta 18. bölümüyle yine izleyicilerine heyecan dolu dakikalar yaşatmaya geliyor. TRT'nin sevilerek izlenen Osmanlı polisiyesi dizisi Filinta'nın yeni bölümünde de heyecan doruğa çıkıyor. İşte Filinta 18. bölümden fragman ve detaylar..

Filinta 18. bölüm fragmanında Borisin sonu geliyor mu-İzle

Topraklarımızdaki tarihi ve coğrafi zenginliği bir araya getiren Filinta, bir buçuk yıla yakın süredir üzerinde çalışılan, 23 Aralık 2014 tarihinden bu yana ekranlarda sevenleriyle buluşan ve içinde birçok ilkleri barındıran bir dizidir.

Haberin Devamı

Televizyon tarihinin İlk Osmanlı Polisiyesi olan Filinta hak, adalet, dostluk, kardeşlik ve aşk kavramlarını ortaya koyan bir dizidir.

19. yüzyılda dünya dengeleri yeniden kurulurken bir imparatorluğun yaşadığı değişime ve adalet savaşçılarının verdikleri mücadeleye şahit oluyoruz. Kendisine ve en yakın arkadaşına tuzak kurulan kahramanımız Filinta Mustafa tuzağı kuranın kızına aşık oluşunun çıkmazları da epizodik hikayelerle izleyiciye sunuluyor.

Filinta projesi için Kocaeli’nde Avrupa’nın en büyük dizi platolarından biri kuruldu. 19. Yüzyılın İstanbul’unun oluşturulduğu devasa platoda proje kapsamında 140 kişi çalışmaktadır. 270,000 m2 alanda 50,000 m2 inşa edilen setinde, eski Pera’nın, tramvayına varana kadar birebir kopyasının inşa edildiği Avrupa'nın en büyük dizi platosu şimdilik sadece Filinta dizisi için yapılan yatırım gibi gözükse de, dünyada Amerika ve Avrupa’nın en önemli yapım şirketlerinin de gelip çalışmak istediği ayrıcalıklı alana sahip bir yer olarak tanınmaya başladı. İçerisinde dizi, sinema filmi, reklam ve klip çekimlerinin gerçekleşmesi için geniş tekniğe varabilecek bir donanıma sahip olan platoda, dekor kurulum çalışma atölyeleri, kostüm atölyeleri, adeta yeni bir mimari çalışma yapılarak kurulan kent ve sokaklarıyla geçmiş ve bugünü bağlayabilecek bir yer olarak sektör yaratıcılarının iştahını kabartan bir mekan yaratıldı. İçleri kullanılan evleri, bankaları, pastaneleri, konsolosluk, kilise, at çiftliği, şimdinin Polis merkezi olan Kadılık mekanı ve arka sokaklarının birebir oluşturulduğu mimari büyülü bir atmosfer sunmakta.

Haberin Devamı

Filinta 17. bölümde neler olmuştu:

Hababam Sınıfı'nın Yaşayan Efsanelerinden 'Hayta İsmail' Filinta'da! TRT ekranlarının en sevilen ilk ve tek Osmanlı Polisiyesi ‘Filinta’da bu hafta bomba gibi bir bölüm seyirci karşısına çıktı.

Dizinin 16. Bölümünde, her bölüm bir ünlü konuk oyuncu geleneğinde bu kez bir zamanların ve seyircinin hala en çok severek izlediği film serisinden ‘Hababam Sınıfı’nın ‘Hayta İsmail’i Ahmet Arıman, ‘Sermet’ olarak Filinta izleyenlerinin karşısında yer alacak. Filinta’nın 14 Nisan’da yayınlanacak yeni bölümünde; Süreyya (Nur Fettahoğlu) adım adım hayatının şoklarını yaşattığı Boris’i (Serhat Tutumluer) bitirmek üzere intikam çalışmalarını sürdürmektedir. Bıçak Ali’nin (Cem Uçan) tekrar vurulma vakaası gündemdedir. Onun hafızasını silmeye çalışan Dr.Shultz gizemli bir şekilde yok olmuştur.

Haberin Devamı

FİLİNTA 17. BÖLÜM TIKLA İZLE

Kadı Gıyaseddin onun peşindedir. Mustafa (Onur Tuna) için yine şüpheli cinayet suçlaması bitmemiştir.. Ölümden kurtulan Lara ayaklarını oynatamamaktadır...

Durum onun için kötüdür. Anita von Wilhelm (Wilma Elles) hamiledir. Baba adayı Albrecht (Serhat Sümer) bir anda kendisini bulmak için İstanbul’a gelmiştir. İstanbul’a bela olan Bekri’nin (Ebubekir Öztürk) psikopat kardeşi Kadri ortaya çıkmıştır. Öte yanda Boris, geçmişinin araştırmalarında hem Saray tarafından banka kurma ortaklığı için görevlendirilen Maliye Nazırı Ömer Paşa, diğer taraftan sürpriz bir şekilde ortaya çıkan banker Sermet (Ahmet Arıman) ve Süreyya'nın yanı sıra kızı Lara’nın da sağlık durumuyla uğraşmaktadır…

Haberin Devamı

Ali Garbis'in kurşunundan kurtulmuş ama başından hafifçe yaralanmıştır. Kurşun başını sıyırıp geçmiştir. Herkes Mustafa'nın ipten kurtulacağına emindir. Ama Ali olay günü hakkında bir şey hatırlamaz. Kadı Gıyaseddin Padişaha çıkar. Ali'nin kurtulduğunu, bu işin arkasında başka bir iş olduğunu ona anlatır. Esat Paşa itiraz eder. Olayın tamamıyla aydınlatılmasını aksi halde hükmün geçerli olduğunu söyler. Mustafa gerçekten Ali'yi o gün öldürmek istemiş olabilir diye belirtir. Padişah ikilemde kalmıştır. Kararını sonra açıklayacağını bildirir. Ali zabitliğe geri döner, fakat akli melekeleri yerine gelene kadar açığa alınmıştır.