Gündem Filinta 44. bölüm fragmanı yayınlandı-İzle

Filinta 44. bölüm fragmanı yayınlandı-İzle

27.01.2016 - 09:46 | Son Güncellenme:

Filinta dizisi 44. yeni bölümüyle izleyenlerinin ekranlarına gelmeye hazırlanıyor. TRT'nin başarılı yapımı Filinta'nın bu hafta yayınlanacak bölümünde neler olacak? İşte Filinta 44. bölümden detaylar..

Filinta 44. bölüm fragmanı yayınlandı-İzle

Filinta dizisi izleyenlerinin ekranlarına yine heyecan dolu bir bölümle çıkmaya geliyor. TRT'nin Osmanlı polisiyesi dizisi Filinta'nın bu hafta yayınlanacak bölümünde neler olacak? İşte Filinta 44. bölümden detaylar..

Haberin Devamı

Filinta 44. Bölüm Fragmanı

Filinta 43. Bölümde neler olmuştu

43.Bölüm Özet

FİLİNTA 43. BÖLÜM TIKLA İZLE

Filinta ‘Bin Yılın Şafağında’ nın bu hafta yayınlanacak bölümünde, ülkeler arası güçlerin ve meselelerin, Osmanlı topraklarında cirit atmaya çalıştığı oyunlarına tanık olacak seyirci.Bu hafta yayınlanacak 43. Bölümle birlikte, Şehri İstanbul’un göbeğinde, Taksim Kışlasında gerçekleşen ART arda gelen patlamalarla birlikte, içteki çatışmaların yaratıldığı ve sınır ötesi soğuk savaş dönemine geçiş konu edilecek. Ve Filinta Mustafa ile arkadaşları tüm bu meselelerin üstesinden gelmek için olanca gücüyle iz sürecek.Berrak Tüzünataç’ın müthiş systema tekniği içeren dövüşüDizinin savaşçı kadın karakterlerinden, Karargâhta çalışmaya başlayan Farah (Berrak Tüzünataç), patlamalardan şüpheli bulduğu bir adamı takip eder. Farah, adamı yakalayıp bu patlamalar konusunda konuşturmak isterken kendisini bir anda kıyasıya bir dövüşün içinde bulur. Berrak Tüzünataç’ın bu haftaki eski Rus dövüş sanat tekniklerinin kombinasyonu systema’yı andıran tekniğindeki dövüşü ilgi çekecek sahneler arasında…Art arda patlamalar gerçekleşmektedir. Mustafa ve Ali patlamaların olduğu yerde hemen araştırmaya başlamışlardır. Ancak kimin yaptığına dair hiç bir ip uçları yoktur. Fakat bunları yapanın asıl hedefi içteki tarafları birbirine düşürüp büyük bir savaşa Osmanlı’yı hazırlamaktır.