Gündem Filinta 56. son bölüm ekrana kilitledi! -İzle

Filinta 56. son bölüm ekrana kilitledi! -İzle

25.04.2016 - 10:11 | Son Güncellenme:

Ekranların ilgi ile takip edilen dizisi Filinta 56. son bölümle sezon finali yaptı. Aksiyonun ve heyecanın hiç bitmediği dizi Filinta'da neler yaşandı? İşte Filinta 56. son bölüm ve detaylar...

Filinta 56. son bölüm ekrana kilitledi -İzle

Başrollerini Onur Tuna, Cem Uçan, Kamil Güler ve Süavi Eren'in paylaştığı Filinta son bölüm nefes kesti. ES Film’in yapımcılığında çekilen Türk televizyonlarının titizlikle çalışılan, yapım kalitesi en yüksek işlerinden biri olan Filinta , yeni sezonunda seyircileri için bambaşka bir dünyanın kapılarını aralıyor ve onları ekrana bağlıyor. Filinta 56. son bölümle sezon finali yaptı. İşte son bölümden detaylar...

Haberin Devamı

FİLİNTA SON BÖLÜM ÖZETİ

Sultan Abdülhamid Han’ın alacağı sürpriz karar Osmanlı Devleti için bir Milat olacak. Askeri hastanede gerçekleşen patlama sonucunda gazilerin ölmediği haberini duyan Miloş, bu işin arkasında Sultan Abdülhamid Han’ın olduğunu ve onun ayaklanmaları engellemek için yalan söylediğini düşünür. gazete yoluyla Osmanlı gazilerinin öldüğü haberini yayar. Fakat Sultan’ın da bu ataklar karşısında vereceği bir cevap vardır. Bunun için Feriha Nur’la görüşecektir. Bir Rus-Osmanlı savaşı çıkartmak için çabalayan güçler, halkı Ruslara karşı galeyana getirmek için harekete geçmiştir. Mustafa ve ekibi, Sultan tarafından provokatörleri alt etmek için görevlendirilirler.

Akbar Eyyam’ın şimdiki planı Sultan Abdülhamid’i tahttan indirmektir. Yerine getireceği kişi için yardıma ihtiyacı vardır. Bu yardımı da Osmanlı ile menfaatleri ters düşen ve istediklerini elde edemeyen kişilerden isteyecektir. Acaba Efendi Cemil ve Nijad ile yola çıkmış olan Akbar’ın planları bu kez işleyecek midir? Tersane konferansının son gününde güç dengeleri değişir. İngilizlerin Ruslarla anlaşması üzerine zor durumda kalan Osmanlı, göz korkutmak adına Almanlarla görüşmelere başlar.

Haberin Devamı

Sultan ise konferansta alınan kararları uygulamamak için kimsenin beklemediği sürpriz bir adım atacaktır. Mustafa hem Süreyya’yı kurtarmak hem de Kardeşlik Teşkilatını dağıtmak için Leyla’yı kullanarak Miloş’a ulaşmak ister. Süreyya’ya kavuşacağını sanan Ali, başına geleceklerden habersizdir. Mustafa ve ekibi kurdukları plan sonucunda başarılı olabilecekler midir? Seyircinin, yurt dışına çıkan Foto Abdullah’ı (Kamil Güler) uzun bir zaman sonra göreceği, Meşhur Namık Kemal ve Ziya Paşa'yı izleyeceği Filinta ‘Bin Yılın Şafağında’, bu hafta da yine temposu ve akıl oyunları yüksek bir bölümle ekrana gelecek.

FİLİNTA SON BÖLÜM İÇİN TIKLAYINIZ

Filinta dizisi genel hikayesi

Filinta ‘Bir Osmanlı Polisiyesi’ ikinci sezonuna, Filinta ‘Bin Yılın Şafağında’ ismiyle başladı. ES Film’in yapımcılığında çekilen Türk televizyonlarının titizlikle çalışılan, yapım kalitesi en yüksek işlerinden biri olan Filinta , yeni sezonunda seyircileri için bambaşka bir dünyanın kapılarını aralıyor ve onları ekrana bağlıyor. İlk sezonunda sektörün dünyaca ünlü isimlerini bünyesinde toplamış, yurt içi ve yurt dışında hem seyircisinin hem de sektörün dikkatini çekmiş başarılı TRT dizisi Filinta , bu sezon çıtasını daha da yukarıya taşıyan sürprizleriyle ekrana geliyor.
Sinematografik görsel şölen ve doyumsuz aksiyonu ile TRT ekranlarından seyircisine yansıyan Filinta dizisi, Es Film tarafından hazırlanan muhteşem görsel efektleriyle izleyicisiyle keyifle buluşmaya devam ediyor. Hollywood ile yarışan görsel teknikler kullanan Filinta, seyirciyi adeta içine çekecek bir masal dünyasını büyüterek yaşatmaya devam ediyor.

Haberin Devamı

Filinta Dünyaya Açılıyor

Birinci sezon İstanbul merkezli olan Filinta hikayesi artık dünyaya açılıyor. Kahramanlarımız İstanbul, Pera ve Galata çemberinden çıkarak Üsküp’e, Şam’a, Balkanlar’a ve daha birçok sürpriz ülkelere kadar gidiyorlar. Filinta topraklarımızdaki zengin hikayelerine yeni ülke sınırlarını da ekleyerek hikayesini bu yıl daha da zenginleştiriyor. Bu yıl, var olan birbirinden yetenekli kadrosuna yeni oyuncuları da ekleyen Filinta ‘Bin Yılın Şafağında’ dizisi, bu sezon da tıpkı geçen sezon olduğu gibi, yayınlanacağı gün olan Cuma akşamları TRT’nin en çok izlenen, vazgeçilmez dizilerinden biri olmaya devam ediyor. Yönetmenliğini Osman Kaya’nın üstlendiği, senaryosunu Altuğ Küçük’ün yazdığı TRT’nin sevilen dizilerinden Filinta ‘Bin Yılın Şafağında’, 2. sezonunda, kahramanımız Filinta Mustafa, iyilerin ve kötülerin dünyasında, uluslararası şebekeler ve devletlerin yanı sıra, karanlık güçler ve gizli örgütlenmelerle mücadele etmeye başlıyor.

Haberin Devamı

OYUNCULAR

Filinta Mustafa (Onur Tuna)
Sultan Abdulhamid (Hakan Kurtaş)
Bıçak Ali (Cem Uçan)
Şehzade Murad (Uğur Uludağ)
Sansar Cemil (Hakan Yufkacıgil)
Farah (Berrak Tüzünataç)
Foto Abdullah (Kâmil Güler)
Leyla (Asena Tuğal)
Çeyrek (Serhan Ernak)
Zeyrek (Kemal Zeydan)
Çelebi Rıza (Ceyhun Ergin)
Mecid (Sencer Serta çakal)
Bekri (Ebubekir Öztürk)
Yüce Efendi (Suavi Eren)