Gündem Fırat Topkorur ve Gamze Topuz öpüşürken görüntülendi

Fırat Topkorur ve Gamze Topuz öpüşürken görüntülendi

09.09.2015 - 14:50 | Son Güncellenme:

Ümit Kantarcılar'la boşanmanın eşiğinden dönen ve geçen ay eşiyle kol kola pozlar veren Gamze Topuz, önceki gün Fırat Topkorur'la dudak dudağa görüntülendi. Peki Fırat Topkorur ve Gamze Topuz kimdir? İşte o ayrıntılar...

Fırat Topkorur ve Gamze Topuz öpüşürken görüntülendi

Ümit Kantarcılar'dan ayrılan Gamze Topuz, Fırat Topkorur'la aşk yaşıyor. Ümit Kantarcılar'la boşanmanın eşiğinden dönen ve geçen ay Çeşme'de eşiyle kol kola pozlar veren Gamze Topuz, önceki gün Beşiktaş'ta oyuncu Fırat Topkorur'la dudak dudağa görüntülendi.

Fırat Topkorur ve Gamze Topuz öpüşürken görüntülendi


FIRAT TOPKORUR KİMDİR?

Doğum Tarihi : 17 Ocak 1982

Doğum Yeri : İzmir

Eğitim Durumu : Atatürk Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi

Fırat Topkorur doğum tarihi 17 Ocak 1982’dir. İzmir ilinde doğan oyuncu uzun zamandanberi İstanbul ilinde yaşıyor. Atatürk Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesinden mezun olduktan sonra oyunculuk yapmaya başlamıştır. Deniz kenarında olmayı ve film izlemeyi seven oyuncu ülkemizin en yakışıklı erkeklerinden birisi olarak görülüyor.

Fatih Harbiye, Bu Son Olsun, Of Karadeniz ve Sende Gitme projelerinde rol almış olan oyuncuya meslek hayatında başarılar dileriz.

GAMZE TOPUZ KİMDİR?

Özellikle oyunculuğu ile gündeme gelen Gamze Topuz kimdir? Güzel oyuncu Gamze Topuz aslen nerelidir ve kaç yaşındadır? İşte Gamze Topuz’un evli olduğu kişi ve biyografisi

Gamze TOPUZ, 8 Ekim 1983 yılında dünyaya gelmiş bir oyuncu ve şarkıcıdır. Aslen Adana doğumludur. İçinde bulunduğumuz yıl itibariyle 32 yaşına girecektir.

Güzel oyuncu 60 – 62 kilodur ve 170 cm boyundadır. Esas saç rengi siyahtır. Göz rengi kahverengidir. Terazi burcudur. 2014 Haziran ayından beri oyuncu ve sunucu Ümit Kantarcılar ile evlidir ve 5 Mart 2015' te de Elis Naz ismini verdikleri bebeklerini dünyaya getirmiştir. Oyunculuk kariyerine hala devam etmektedir.