Gündem Fırıncı yasak aşk kurbanı olmuş

Fırıncı yasak aşk kurbanı olmuş

09.08.2014 - 14:49 | Son Güncellenme:

Fırıncı Mete Gümüştoka, aşk yaşadığı kadının kocası tarafından öldürüldü. Fırıncıyla arkadaş olan zanlı, kamera görüntülerinden yakalandı

Fırıncı yasak aşk kurbanı olmuş

Kahramanmaraş'ta fırıncılık yapan evli ve 2 çocuk babası Mete Gümüştoka (38) iddiaya göre 3 yıl önce komşusu da olan esnaf arkadaşı Hakan Altunbaş'ın (35) eşiyle yasak aşk yaşamaya başladı.

Haberin Devamı

Gümüştoka'nın çocukken de komşuları olan genç kadına ilgisinin olduğu ve Facebook üzerinden yazışarak ilişkisini ilerlettiği iddia edildi. Dedikoduları duyan 3 çocuk babası Altunbaş önce eşiyle konuştu. Eşinin inkar etmesi üzerine Mete Gümüştoka'ya durumu sordu, ancak o da aralarında herhangi bir şey olmadığını söyledi.

Bunun üzerine 2 yıl önce eşiyle birlikte başka mahalleye taşınan Altunbaş'ın şüpheleri bitmedi. Hakan Altunbaş bir süre önce eşinin Gümüştoka ile Facebook yazışmalarını gördü. Önceki akşam eşi bağ evindeyken tüfeğini alarak evden çıkan zanlı 12 Şubat mahallesinde bulunan Gümüştoka'nın fırınına gitti ve dükkanının önünde oturan arkadaşına ateş edip kaçtı.

ARACINDA BULUNDU

Ağır yaralanan Gümüştoka kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Çevredeki işyerlerinin güvenlik kamerası görüntülerini inceleyen polis ekipleri katilin elinde tüfekle koşarken görüntüsüne ulaştı.

Haberin Devamı

Görüntüler ve yasak aşk söylentilerini birleştiren polis, zanlının kimliğine ulaştı. Altunbaş, önceki gece sabaha karşı bir otomobil galerisinin otoparkında, aracının içinde yakalandı. İlk ifadesinde eşiyle arkadaşının ilişkilerini sürdürdüğünü öğrenince kendini kaybettiğini, bir anlık öfkeyle cinayeti işlediğini ve pişman olduğunu anlatan zanlı adliyeye sevk edildi.