Ege Folkart Academy’nin yıldızları parlıyor!

Folkart Academy’nin yıldızları parlıyor!

10.04.2018 - 01:29 | Son Güncellenme:

Akademide eğitim alan yetenekli öğrenciler, ünlü dizilerde rol almaya ve dünya devi film şirketlerinin yapımlarında seslendirme yapmaya başladı

Folkart Academy’nin yıldızları parlıyor

Folkart Academy Tiyatro Atölyesi Özel Yetenek Sınıf öğrencileri dizilerde, reklamlarda ve filmlerde çeşitli roller almaya ve görevler üstlenmeye başladı. Folkart Academy Özel Yetenek Sınıfı’nın ilk mezunlarından Yağmur Çokgenç Çocuklar Duymasın dizisinde rol alırken, Demircan Kaçel 1000 kişi arasından yeni bir dizinin kadrosuna seçildi. Selen Sarıkaya ise, Hollywood ’un ünlü film şirketleri Disney Marvel ve Universal Pictures’ın dev bütçeli filmlerinde iki ayrı karakteri seslendirecek.

Haberin Devamı

‘Gurur duyduk’

Daha önce Folkart Academy öğrencilerinin sahnelediği Sersefil Müzikali’nde rol alan Çokgenç, Çocuklar Duymasın dizisinde Cansu karekterini canlandırmaya başladı. Demircan Kaçel ise ilk olarak bir mobilya firmasının reklam filminde oynadı. Kaçel, şimdi ise önümüzdeki günlerde yayına başlayacak bir dizide rol alacak. Folkart’ın diğer genç yeteneği Selen Sarıkaya da Disney Marvel’ın dev bütçeli filmi Black Panther de ‘Shuri’ karakterini ve Universal Pictures’ın Pacific Rim: Uprising filminde ise ‘Amara’ karakterlerini girdiği seçmelerde bir çok kişi arasından kazanarak seslendirme hakkını kazandı. Folkart Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Sancak, “Öğrencilerin kısa sürede yakaladıkları bu başarı bizleri mutlu ediyor. Folkart Academy’de yetenekli gençlerimizi geleceğe hazırlamaya devam edeceğiz” dedi.