Ege Forum Bornova’nın etkinlikleri, artık bir kent geleneği

Forum Bornova’nın etkinlikleri, artık bir kent geleneği

18.03.2018 - 03:36 | Son Güncellenme:

Ziyaretçilerini 2006 yılından bu yana ağırlayan İzmir’in en prestijli alışveriş merkezlerinden Forum Bornova, İzmirlilere kendilerini ayrıcalıklı hissettirmek için özel projelere imza atıyor

Forum Bornova’nın etkinlikleri, artık bir kent geleneği

Klasik bir alışveriş merkezinden fazlasını sunmayı hedefleyen Forum Bornova sunduğu ayrıcalıklı hizmetlerin yanı sıra pek çok sosyal proje gerçekleştiriyor. Forum Bornova Alışveriş Merkezi Müdürü Doğan Alpan, 10. kuruluş yıldönümünde düzenledikleri ‘On Bin Sıcak Kalp’ projesi kapsamında İzmir’in 30 ilçesinde 473 okuldaki ihtiyaç sahibi 10 bin çocuğa mont hediye ettiklerini belirtti, “Onların hem yüzlerini güldürdük hem de kalplerini ısıttık” dedi.

Haberin Devamı

Kukla Yarışması tam gaz

Uluslararası Kukla Günleri kapsamında yer alan Kukla Oyunu Yarışması’na da tam on yıldır ev sahipliği yapan Forum Bornova, sanatı çocuklara sevdirmenin yanı sıra sanatın icracısı ve yorumcusu olma olanağı da sunuyor. Bu sene 10-11 Mart 2018 tarihlerinde düzenlenen ve 24 okulun katıldığı yarışmanın ödül töreni de 16 Mart 2018 Cuma günü yine Forum Bornova’da düzenlendi. Alpan, “İzmir’de ilköğretim çağındaki çocuklar tıpkı Avrupa’daki yaşıtları gibi kukla sanatıyla tanışma imkanı yakalıyor”dedi. Forum Bornova, geçen yıl Uluslararası Alışveriş Merkezleri Konseyi’nin (ICSC) düzenlediği ödül töreninde ‘Mavi’nin Yeri’ ve ‘On Bin Sıcak Kalp’ projeleriyle de ‘Müşteri Hizmetleri’ ve ‘Kurumsal Sosyal Sorumluluk’ kategorilerinde iki Altın Ödül aldı.

Yazarlar