Teknoloji Forza 6 Temalı Xbox One Geliyor

Forza 6 Temalı Xbox One Geliyor

24.06.2015 - 10:10 | Son Güncellenme:

Microsoft cephesinin önemli yarış oyunlarından Forza, sınırlı sayıda üretilen Xbox One ile aynı pakete giriyor... E3 2015 etkinliğinde yayınlanan videoları ile heyecanlandıran Forza 6, geliştirilme süreci devam eden bir oyun konumunda....

Forza 6 Temalı Xbox One Geliyor

Microsoft cephesinin önemli yarış oyunlarından Forza, sınırlı sayıda üretilen Xbox One ile aynı pakete giriyor... E3 2015 etkinliğinde yayınlanan videoları ile heyecanlandıran Forza 6, geliştirilme süreci devam eden bir oyun konumunda. Turn 10 Studios önderliğinde Xbox One için hazırlanan oyuna bir de özel tasarımlı Xbox One eşlik edecek. Henüz Xbox One satın almamış oyuncular ve Forza hayranları adına Xbox One tasarlayan Microsoft, 399 dolar değerindeki cihazı ön siparişe açtı. Microsoft Store üzerinden satın alınabilen Xbox One, 1 TB depolama alanı ve Forza 6 oyunu ile birlikte geliyor. Forza 6 baz alınarak tasarlanan yeni Xbox One, oyunun kapağını süsleyen Ford GT modelini andıracak bir renge sahip. Mavi tonlarında hazırlanan konsolun açma kapama tuşunda ise 'Start & Stop' ibareleri yer almakta. Bir diğer dikkat çeken nokta ise bu butonun farklı bir ses efekti içeriyor oluşu. Yarış oyununa özel olan cihaz, açma kapama tuşuna basıldığında motor çalışma sesi çıkartıyor. Özellikle Forza ve yarış tutkunlarını düşünen Microsoft, bu tarz bir dokunuş ile beğeni topluyor.

Haberin Devamı

Sınırlı sayıda üretilen cihazın üstünde iki Forza temalı çizgi yer almakta. Kutu içerisinden çıkan kontrolcünün 3.5 mm kulaklık çıkışı ile geldiğini de belirtelim. Microsoft Studios'un dağıtımcı koltuğunda oturduğu Forza 6, eğer bir aksilik yaşanmaz ise 18 Eylül 2015 tarihinde satışa sunulacak. Aynı şekilde oyun adına hazırlanan Xbox One paketinin de bu tarihte raflarda olması bekleniyor.