Otomobil Fransız otomobili Citroen C5 geri dönüyor!

Fransız otomobili Citroen C5 geri dönüyor!

11.06.2018 - 09:39 | Son Güncellenme:

Fransız otomobil üreticisi Citroen C5 geri dönmeye hazırlanıyor. Geçtiğimiz yıl, Citroen markası C5 modelinin üretimini sonlandırmıştı. Fakat Citroen yetkilisi, C5 üretiminin tekrar geri döneceğini açıkladı.

Fransız otomobili Citroen C5 geri dönüyor

Fransa merkezli otomobil üreticisi Citroen C5 geri döneceği açıklandı. Geçtiğimiz yıl Citroen, C5 modeli için geri çekilme kararı almıştı. Fakat Citroen yetkilisi, C5 üretiminin tekrar geri döneceğini açıkladı. C5 modelinin tekrar üretilmesi üzerine Citroen satışlarında kesin bir değişim söz konusu olabilir. Çünkü C5, Citroen'in her dönem ilgi gören modelleri arasında yer alıyordu. Bunun üzerine Citroen C4 modelinin önünü açmak için C5 modelinin üretimini durdurma kararı alınmıştı.

Haberin Devamı

Citroen CEO'su Linda Jackson konuyla ilgili bir açıklama yaptı. Açıklamaya göre Citroen C5 modelinin yeniden üretime gireceğini ve makyajlı bir C5 planının yapıldığını söyledi.

Citroen C5 üretiminin yeniden başlamasının ikinci el C5 fiyatlarını da olumlu döneceği düşünülüyor. Gelişmelerden haberdar olmak için bizi takip etmeyi unutmayın!