Gündem Fuhuşa zorlanan kadını polis kurtardı

Fuhuşa zorlanan kadını polis kurtardı

11.01.2016 - 15:24 | Son Güncellenme:

Adana'da bir kadına, çocuğunu öldürmekle tehdit ederek fuhuş yaptırdığı öne sürülen 2 zanlı polisin operasyonuyla yakalandı, kadın ve çocuğu kurtarıldı.

Fuhuşa zorlanan kadını polis kurtardı

Alınan bilgiye göre, "155 Polis İmdat Hattı"nı arayan S.P. (23), merkez Çukurova ilçesi Güzelyalı Mahallesi'ndeki bir evde 1,5 yaşındaki oğluyla zorla tutulduğunu ve tehditle kendisine fuhuş yaptırıldığı ihbarında bulundu.

Haberin Devamı

Eve operasyon düzenleyen Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliği ekipleri, S.P'yi ve 1,5 yaşındaki çocuğunu kurtarıp zanlı E.P'yi (33) gözaltına aldı.

S.P. ifadesinde, eşinin arkadaşı olan E.P'yle tanıştıktan sonra onunla evlenmek için üç çocuğundan en küçük olanını yanına alıp evden kaçtığını ancak bar işleten zanlının önce kendisine zorla konsomatrislik yaptırdığını, daha sonra fuhşa zorladığını ileri sürdü.

Fuhuş yapmak istemeyince de zanlının çocuğunu öldürmekle tehdit ettiğini öne süren S.P, barda garson olarak çalışan Z.A'nın da fuhşa aracılık ettiğini öne sürdü.

Polis ekipleri, bunun üzerine şüpheli Z.A'yı da yakaladı.

Emniyetteki işlemleri tamamlanan mahkemeye sevk edilen zanlılardan E.P. tutuklandı, Z.A. ise adli kontrol kararıyla serbest bırakıldı.