Gündem Yeni Gelin 50. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Yeni Gelin 50. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

12.05.2018 - 12:12 | Son Güncellenme:

Show TV ekranında yayınlanan sevilen romantik komedi dizisi Yeni Gelin 49. bölümü yayınlandı. Cumartesi akşamları ekrana gelen Yeni Gelin dizisinde bu hafta Nazgül ve Kağan'ın yeni doğan bebekleri için isim yarışması düzenleniyor. Peki yeni bölümde neler olacak?

Yeni Gelin 50. bölüm fragmanı yayınlandı mı

Ekranların sevlen romantik komedi dizileri arasında yer alan Yeni Gelin dizisi 49. bölümü yayınlandı. Cumartesi akşamları ekrana gelen Yeni Gelin dizisinde her hafta olduğu gibi bu haftada kahkaha tufanı kaldığı yerden devam ediyor.

Haberin Devamı

YENİ GELİN 50. BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Yeni Gelin 50. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Dizinin yeni bölüm fragmanı yayınlandığında haberimizin içeriğinde bulabilirsiniz.

YENİ GELİN 49. BÖLÜM ÖZETİ

Yeni Gelin 49. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Bozokların, Nazgül ve Kağan’ın yeni doğan bebekleri için isim yarışına girdiği, kaynanaların konağa yeni bir gelin bulmaya çalıştığı tanıtımda ses yarışması tüm hızıyla devam ediyor.

Baran’ın konağına giren fareyi yakalamak için seferber olan Bozok erkekleri ortalığı birbirine katarken, Ayşe’nin konağa getirdiği Cilveli Helga işleri karıştıracağa benziyor.

YENİ GELİN 49. BÖLÜM FRAGMANI