Gündem Eşini ve 2 çocuğunu uykuda bıçakladı

Eşini ve 2 çocuğunu uykuda bıçakladı

11.06.2015 - 02:30 | Son Güncellenme:

Malatya’da temizlik işçisi, karısını ve 2 çocuğunu yatakta bıçaklayarak öldürdü. Yine Malatya’da bir kadın, boşandığı eşinin kardeşi tarafından bıçaklandı. Balıkesir’de de bir kadın, komşusunun evinde öldürülmüş olarak bulundu

Eşini ve 2 çocuğunu  uykuda bıçakladı

Malatya’da İnönü Üniversitesi’nde temizlik işçisi olarak çalışan 35 yaşındaki Selahattin Güneş, 35 yaşındaki eşi Ayşe Güneş ile oğlu 9 yaşındaki Miraç ve kızı 5 yaşındaki Berrak Güneş’i yataklarında uyurken bıçaklayarak öldürdü.

Haberin Devamı

Kan donduran olay, önceki gece Cevherizade Mahallesi’nde meydana geldi. İşten gelen Selahattin Güneş, iddiaya göre yatak odasında uyuyan eşi Ayşe Güneş’i bıçaklayarak öldürdü. Güneş, daha sonra çocuklarının yataklarında uyuyan oğlu Miraç ve kızı Berrak bıçaklayarak öldürdü.

Kardeşine haber verdi

Korkunç cinayetleri neden işlediği bilinmeyen Selahattin Güneş, daha sonra telefonla kızkardeşini arayarak, “Ailemi öldürdüm. Polisi ara” dedi. İhbar üzerine kısa sürede olay yerine gelen ekipler, evin dışında bekleyen Selahattin Güneş’i gözaltına aldı. Ekipler, evde yaptıkları incelemede, anne ve çocuklarının kanlar içindeki cesetlerini buldu.

Malatya’da yaşanan diğer cinayette ise, Canan Koçoğlu (19) boşandığı eşinin ağabeyi tarafından bıçaklanarak öldürüldü. Alınan bilgiye göre, Ramazan A. (34) kardeşinin eski eşi Koçoğlu’nun çalıştığı birahaneyi bastı. Koçoğlu’na, “Neden burada çalışıyorsun” diye soran Ramazan A, ardından genç kadını bıçaklamaya başladı.

Haberin Devamı

Vücuduna 10 bıçak darbesi alan Koçoğlu kaldırıldığı hastanede yapılan müdahaleye rağmen kurtarılamadı. Koçoğlu’nun Kahramanmaraş’ta yetiştirme yurdunda büyüdüğü bildirildi.

Kanlar içinde bulundu

Balıkesir’in Gönen ilçesinde evli ve bir çocuk annesi Rebiha Bükçüoğlu (47) komşusu Hüseyin C.’nin evinde kanlar içinde çıplak halde yatarken komşuları tarafından fark edildi. Boğazında ve göğsünde 20 bıçak darbesi bulunan kadının hayatını kaybettiğini belirlenirken, yalnız yaşadığı ve boşanma davası sürdüğü bildirilen bir çocuk babası Hüseyin C.’nin bulunması için çalışma başlatıldı.

Öte yandan, Bükçüoğlu ve eşi Zafer Bükçüoğlu’nun önceki akşam evlerinde Hüseyin C. ile akşam yemeği yediği, Zafer Bükçüoğlu’nun cinayetten sabah kendisini uyandıran komşuları tarafından haberdar edildiği ileri sürüldü.