Teknoloji Galaxy Note 5, Akıllı Telefonlar İçinde En İyi Ekrana Sahip

Galaxy Note 5, Akıllı Telefonlar İçinde En İyi Ekrana Sahip

19.08.2015 - 09:40 | Son Güncellenme:

Güney Kore merkezli Samsung'un yeni amiral gemileri Note 5 ve S6 Edge Plus hakkında yeni bir araştırma yapıldı. İşte detaylar... Samsung tarafından duyurulan Note 5 ve S6 Edge Plus modellerinin...

Galaxy Note 5, Akıllı Telefonlar İçinde En İyi Ekrana Sahip

Güney Kore merkezli Samsung'un yeni amiral gemileri Note 5 ve S6 Edge Plus hakkında yeni bir araştırma yapıldı. İşte detaylar... Samsung tarafından duyurulan Note 5 ve S6 Edge Plus modellerinin ekran teknolojisini inceleyen DisplayMate, cihazların akıllı telefon pazarında en iyi ekrana sahip olduklarını belirtti. Bu tarz araştırmalar ile adını sıkça duyduğumuz DisplayMate, bu seferki raporunda hem LCD hem de OLED ekranları hesaba kattı. Belirtilenlere göre Note 5 ve S6 Edge Plus, ekran kalitesi bakımından şu ana kadarki en iyi cep telefonları olacak. Akıllı modeller arasında daha önce bu denli kalitede ekran görmediğimizi belirten DisplayMate, Note 5'te yaşanan büyük bir ekran değişikliği olmasa da yapılan teknolojik iyileştirmeler ile modelin üst düzey kalite sunacağını açıkladı.

Haberin Devamı

Note 5 ve Note 4 arasında herhangi bir fark yokmuş gibi gözükse de aslında Note 5 gün ışığında çok daha iyi bir performans sunacak. Bunun nedeni ise parlaklık seviyesinde yapılan iyileştirmeler. Bu arada aynı araştırmada sadece LCD ekranlar baz alınırsa en iyi ekranın iPhone 6 Plus modelinde olduğu belirtiliyor. Ancak genel anlamda liderlik Note 5 ve S6 Edge Plus modellerine ait.