Teknoloji Galaxy S10'un ardından Galaxy A serisine de üçlü kamera sistemi gelebilir

Galaxy S10'un ardından Galaxy A serisine de üçlü kamera sistemi gelebilir

13.08.2018 - 14:21 | Son Güncellenme:

Samsung, Galaxy S serisinden sonra Galaxy A serisine de üçlü arka kamera kurulumu getirebilir. Samsung, ilk olarak Galaxy S10+ ile kullanıcılarına üç arka kameralı akıllı telefon sunacak.

Galaxy S10un ardından Galaxy A serisine de üçlü kamera sistemi gelebilir

Onur Binay/milliyet.com.tr

Haberin Devamı

Samsung, Galaxy S10+'ın ardından Galaxy A serisine de üçlü arka kamera kurulumu getirebilir. Daha büyük olan S10+'ın üç kamera ile geleceği ve yüz tanıma için önde 3D kameraya sahip olacağı söyleniyordu. Holy Grail lens teknolojisine sahip olacak bu üç arka kameranın biri 12MP geniş açı, biri 16MP süper geniş açı, biri ise 13MP telefoto lense sahip olacak. Bu üç kameranın oluşturduğu kombinin 3x optik yakınlaştırmayı desteklemesi bekleniyor.

Samsung'un üç arka kamera teknolojisini orta-üst segment akıllı telefon serisi olan Galaxy A serisine de getireceği konuşuluyor. Ancak Samsung, Galaxy S10'da kullandığı kamera teknolojisini satışlarının düşmemesi adına Galaxy A serisinde kullanmayacak. Galaxy A serisinde, 32MP çözünürlüğünde ana ile 8MP ve 5MP çözünürlüğündeki iki ayrı kamera olabilir. Kameraların telefoto mu yok geniş açı için mi kullanıcılacakları şu an belli değil.

Haberin Devamı

Samsung'un gelecek yıl tanıtılacak akıllı telefonların %10’unda üç arka kamera bulunması bekleniyor. Bunla optik zoom, ultra geniş açı ve ultra düşük ışık çekimi gibi farklı özellikler sunacak.