Teknoloji Galaxy S9+ modeli Geekbench'de görüldü

Galaxy S9+ modeli Geekbench'de görüldü

15.11.2017 - 09:47 | Son Güncellenme:

Samsung'un 2018 yılında tanıtımını planladığı yeni amiral gemisi Galaxy S9+'ın Benchmark testleri ortaya çıktı. Testlerde Galaxy S9+'ın RAM kapasitesinin 4 GB olduğu dikkat çekiyor.

Galaxy S9+ modeli Geekbenchde görüldü

Onur Binay/milliyet.com.tr

Haberin Devamı

Samsung'un yeni amiral gemisi ikilisi Galaxy S9 ve S9+'ı her zamankinden daha önce lanse edeceği söyleniyor. Güney Koreli şirket Şubat ayı sonlarında veya Mart başında yeni Galaxy S serisi amiral gemilerini duyurduğundan bu yana söylentiler doğruysa, Samsung bunları Ocak ayı başlarında tanıtabilir. Normalde Samsung, Galaxy S ailesini Mart ayında tanıtıp, Nisan ayında satışa sürüyor.

Samsung'un yaklaşmakta olan en yeni akıllı telefonlarıyla ilgili yeni bilgiler, çevrim içi olarak ortaya çıktı. Galaxy S9+'ın Benchmark testleri ortaya çıktı. Bazılarınızın zaten bildiği gibi, iki cihaza SM-G960 ve SM-G965 numaraları verildi. Sonuncusu Geekbench'de görüldü. Yeni gün yüzüne çıkan model SM-G965F numarasına sahip.

Haberin Devamı

Galaxy S9+ modeli Geekbenchde görüldü

SM-G965F’in Samsung’un geçtiğimiz günlerde tanıttığı Exynos 9 Serisi 9810 işlemciye sahip olduğunu görüyoruz. Geekbench'deki liste Galaxy S9+'ın Exynos 8910 işlemcisini sadece 4GB RAM ile birleştirdiğini doğruluyor. Samsung’un neden bu kadar düşük bir RAM kapasitesini test ettiği belli değil. Ayrıca cihaz Android 8.0 Oreo işletim sistemine sahip. Galaxy S9 modelinin ekran dışında farklı teknik konfigürasyona sahip olacağına inanmamız için herhangi bir neden yok.

Geekbench sonuçları kolayca değişebileceğinden bunun gerçek olup olmadığını söylemek zor. Üstelik bazı okuyucularımızın işaret ettiği gibi, bu sonuçlar Galaxy S8+' tan elde edilenlerden daha düşük, bu nedenle ekran görüntüsü sahte olabilir.