Gündem Dilara Yıldız olayı nedir öldürüldü mü? Dilara Yıldız kimdir kaç yaşındaydı?

Dilara Yıldız olayı nedir öldürüldü mü? Dilara Yıldız kimdir kaç yaşındaydı?

11.01.2022 - 15:23 | Son Güncellenme:

Dilara Yıldız kimdir sorusu araştırma konusu olmaya devam ediyor. Sosyal medyada gündem olan olayda Dilara Yıldız'ın Tuzla'da bir restorana zorla götürüldükten sonra eski nişanlısı tarafından silahla vurularak öldürüldü. Peki Dilara Yıldız olayı nedir?

Dilara Yıldız olayı nedir öldürüldü mü Dilara Yıldız kimdir kaç yaşındaydı

Sosyal medyada Dilara Yıldız olayının gündeme gelmesinin ardından vatandaşlar Dilara Yıldız olayı nedir sorusuna yanıt aramaya başladı. Tuzla'da bir restoran'da eski nişanlısı tarafından silahla vurularak öldürülen 29 yaşındaki avukat Dilara Yıldız'ın ölüm haberinin ardından detaylarda belli olmaya başladı. İşte haberin detayları...

Haberin Devamı

DİLARA YILDIZ OLAYI NEDİR?

Sosyal medyada gündeme gelen Dilara Yıldız olayının detayları şu şekilde; Dün akşam saat 22:00 sıralarında Tuzla Cami Mahallesi'nde bulunan bir restoranda meydana geldi. İddiaya göre 29 yaşındaki avukat Dilara Yıldız, kendisini saplantı haline getirerek ölüm tehditleri eden eski uzman çavuş olan eski nişanlısı Oktay Dönmez (29) ile restorana geldi. Bir süre sonra masaya gelen siparişlerin yenmesinin ardından Dilara Yıldız'ın 3 arkadaşı daha restorana girdi.

Durumdan şüphelenen arkadaşları polise ihbarda bulundu. Daha sonra bir polis memurunun içeri girdiğini gören Dilara Yıldız ayağa kalktı. Bunun üzerine Oktay Dönmez de ayağa kalktı ve Yıldız'ın kafasına 2 el ateş etti. Yıldız yere düştükten sonra ise ateş etmeye devam etti. Daha sonra Yıldız'ın yanında bulunan arkadaşlarına silah doğrulttu. Ateş etmek istedi fakat silah ateş almadı. Bunun üzerine polis ekipleri şüpheliyi etkisiz hale getirerek gözaltına aldı. Olay yerinde hayatını kaybeden Dilara Yıldız'ın cenazesi, yapılan incelemelerin ardından adli tıp kuruma sevk edilirken, Dilara Yıldız'ın kız kardeşi Merve Yıldız konuştu

Haberin Devamı

Merve Yıldız açıklamasında ablasının ultra güvenlikli sitede yer alan dairesine eski nişanlısı Oktay Dönmez giriyor onun memleketten gelmesini bekliyor ve onu memleketten geldiğinde kapıda yakalıyor. Ablam onu bir şekilde kandırıp Tuzla'ya getiriyor. O buraları bilmiyor. Ablam polis karakolunun yakınlarda olduğunu biliyor ve kendisine birinin yardım edeceğini düşünüyor. Çünkü Oktay Dönmez ablamın kafasına silah dayayıp tüm mal varlığını almak istiyor ablam imza atmıyor senede kurtulmak için buraya getiriyor belki de ifadelerini kullandı.

Ablasının eski nişanlısının uzaklaştırma kararı olduğunu söyleyen Yıldız, "Ablam defalarca şikayetçi oldu. Fakat biz hiçbir kadınımızı koruyamadığımız gibi, benim ablamı da koruyamadık. Türk milleti olarak şimdi sesimizi duyurma zamanı. Benim ablamın sesi olun. Şimdi kendisi deli taklidi yapıyor. Deli taklidi yaparak çıkabileceğini düşünüyor. Ama çıkmasına izin vermeyin. Benim ablamın sesi olun. Benim ablam sesini çıkaramadı. Defalarca şikayet etti, 'Seni kana boğacağım.' mesajları vardı. Ama tutuklamadılar. Hiçbir önlem almadılar" diye konuştu.